Flavius Stoican, la negocieri

joi, 07 iunie 2018, 01:43
2 MIN
 Flavius Stoican, la negocieri

 

Antrenorul CSM Poli  care a ajuns să aibă salariul mai mic decât al multor jucători, va beneficia de o retribuţie mărită în sezonul următor

 

După cum am anticipat, deşi clubul nu are nicio soluţie de a acoperi bugetul începând cu luna august, vara aceasta aduce creşteri spectaculoase de salarii la CSM Politehnica Iaşi. După ce Andrei Sin şi Ionuţ Cioinac, care au avut în stagiunea 2017-2018 retribuţii de 1 500 de euro pe lună, au obţinut, pentru sezonul viitor, salarii lunare de 4 000 de euro, iar Narcis Bădic a urcat de la 2 500 de euro la 3 500 de euro, va veni rândul antrenorilor să beneficieze de măriri.

Primul cu care se discută este “principalul” Flavius Stoican. Plătit în sezonul trecut, când a beneficiat de o primă de instalare de 15 000 de euro, cu 1 750 de euro pe lună, tehnicianul a ajuns acum să aibă salariul mai mic şi decât al unor jucători din plutonul doi, nu numai decât cel al “greilor” vestiarului, Andrei Cristea, Ovidiu Mihalache şi Cosmin Frăsinescu, fiecare dintre aceştia având retribuţii de 4 000 de euro pe lună. Stoican, care şi-a crescut spectaculos cota în numai un an, când a schimbat eticheta de antrenor care a dus Pandurii Târgu Jiu în Liga a II-a cu cea de principal artizan al calificării Iaşului în play-off, are dreptul, conform contractului încheiat vara trecută, la venituri salariale de 3 000 de euro pe lună în campionatul 2018-2019. Tehnicianul a discutat însă cu şefii clubului şi va primi o mărire de salariu, capii CSM intenţionând să-i ofere un salariu de 4 000 de euro pe lună şi bonusuri de performanţe.

Discuţiile nu s-au finalizat încă, preşedintele executiv al clubului, Adrian Ambrosie, transmiţând însă, prin intermediul purtătorului de cuvânt al clubului, că nu vor fi probleme în privinţa mulţumirii lui Stoican.

Creşteri salariale aşteaptă şi alţi membri ai staffului tehnic, cei mai vocali fiind, conform unor surse, “secundul” Eugen Trică şi preparatorul fizic Denis Zmeu. Plătiţi cu 1 000 de euro pe lună în sezonul trecut şi auzind că la Centrul de Copii şi Juniori există (o altă ciudăţenie managerială!) un salariu dublu, cei doi au anunţat că vor să beneficieze de o mărire a retribuţiilor, discuţiile finale urmând să aibă loc zilele următoare

Comentarii