FOTBAL – O nouă repetiţie în Antalya. Adversar din liga a IV-a germană pentru Poli

marți, 14 februarie 2023, 02:50
1 MIN
 FOTBAL – O nouă repetiţie în Antalya. Adversar din liga a IV-a germană pentru Poli

Politehnica Iaşi joacă astăzi un nou meci amical în Turcia, unde se află în cantonament de o săptămână. Poli se va confrunta cu FC 08 Homburg, formaţie care joacă în una din cele cinci serii ale Ligii a IV-a din Germania. Nemţii ocupă locul IV în Regionalliga Sudwest, cu 36 de puncte din 19 meciuri, nouă mai puţine decât liderul, Ulm, care are 20 de jocuri. Celelalte patru serii din Liga a IV-a sunt Regionalliga Bayern, Regionalliga Nordost, Regionalliga Nord şi Regionalliga West.

Adversarii ieşenilor de azi reprezintă un oraş cu circa 40 000 de locuitori situat în Saarland. Clubul a fost înfiinţat în 1908 şi a jucat spre finalul anilor 1980 şi în prima ligă. Din 1999 însă, FC Homburg a fost prezent doar în eşaloanele patru şi cinci.

Reamintim, Politehnica a mai disputat alte trei teste în Antalya: 3-1 (1-0) cu FK Jedinstvo Ub (Serbia II), 1-1 (0-0) cu, practic, echipa de tineret a liderului campionatului danez, FC Nordsjaelland şi 0-2 (0-1), cu o formaţie a lui Dinamo Kiev (locul III în Ucraina I) în care nu au apărut jucătorii de prim rang.

Cantonamentul ieşenilor ajunge la final joi, când este prevăzută revenirea acasă. Până atunci, formația antrenată de Leo Grozavu ar putea să mai joace încă un amical, miercuri, cu FK Sarajevo. 

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii