FOTO Aberațiile haosului imobiliar din Iași. Priviți ce se vede din această curte

vineri, 19 iulie 2019, 11:48
1 MIN

O ieșeancă a postat câteva imagini din curtea casei sale. Într-o postare pe pagina ei de FB, Carla Carla se întreabă cum a fost posibil să se construiască un bloc la trei metri de proprietatea ei.

”Miercuri 17 iulie a fost pentru noi ziua Z, în care un „desant” format dintr-un grup numeros de funcționari ai Primăriei (am aflat ulterior pentru că inițial nu s-au prezentat): directori, subdirectori, sub-subdirectori, juriști, serviciul de patrimoniu al Primăriei, cadastriști, etc) a intrat la noi în curte cu ocazia unei evaluări imobiliare.

Nota bene: NU în ce privește un imobil al Primăriei ci pentru evaluare valorii imobiliare a unei proprietăți private!!!
Se spune că puterea corupe dar iată că ea „atrofiază” ca să mă exprim elegant și „cei 7 ani de acasă” care ne spun că atunci când intri într-o casă de om dai bună ziua și te prezinți! 


Au fost făcute comentarii neavenite și de unii care se cred filosofi chiar semidocte, unul din acestea lecție învățată de acasă, venită cu ea în plic, fiind că prezența blocului construit la 3 m de gardul meu nu îmi afectează proprietatea și viața privată ci dimpotrivă cu frumusețea acestuia chiar ar putea să aducă o „plus valoare””, este o partea din postarea ieșencei pe care o puteți citi AICI

Sursa FOTO: Carla Carla

Comentarii