COMUNICAT DE PRESA

FOTO – Descoperă aromele Italiei la Osteria MOO, în Iulius Mall Iaşi

vineri, 17 septembrie 2021, 10:38
2 MIN
 FOTO – Descoperă aromele Italiei la Osteria MOO, în Iulius Mall Iaşi

Oricine a gustat un risotto în Milano, o porţie de paste în Roma, o pizza în Napoli sau o îngheţată în Firenze ştie că e foarte greu să găseşti un gust similar într-un alt colţ al lumii. Cu toate acestea, pasiunea, tradiţia şi măiestria culinară a Italiei s-au reunit în farfuriile pline de savoare ale restaurantului Osteria MOO, situat la parterul Iulius Mall Iaşi. Şi pentru a păstra din specificul osteriilor tradiţionale, meniul cuprinde şi vinuri excelente numai bune pentru poveşti cu oameni dragi, înăuntru sau pe terasă. În acest weekend pentru a marca inaugurarea, muzica live şi surprizele nu vor lipsi nici ele.

Bucătăria italiană, plină de savoare şi arome minunate, a ajuns şi în inima cartierului Tudor Valdimirescu pentru că la parterul Iulius Mall Iaşi s-a inaugurat Osteria MOO, singurul restaurant cu meniu à la carte din zonă şi locul în care te poţi bucura de mâncare delicioasă şi de o atmosferă relaxată, pe scurt… la dolce vita. Poţi să-ţi începi călătoria culinară cu o porţie de paste făcute fix ca pentru visele şi poftele unui italian, pizza care o să te ducă cu gândul la străzile din Napoli sau poţi alege risotto cremos exact ca în nordul Italiei. La desert te poţi delecta cu gelato ori sorbetto – poveşti italiene disponibile în diverse sortimente.

Meniul este completat de burgeri pentru toate preferinţele şi exigenţele, salate şi supe gustoase, iar pentru un pahar de vin care să ţină companie discuţiilor prelungite poţi opta pentru antipasti. Micul dejun variat îţi stă la dispoziţie până spre prânz şi opţi alege pe lângă cafea, fritata sau piadină şi alte delicii hrănitoare pentru o zi plină de energie. Business lunch-ul la preţul de 25 lei vine la pachet cu o gură de aer proaspăt şi cu raze de soare tomnatic, iar băuturile diverse vor completa o masă pe cinste.

Noua locaţie pune accentul pe bun gust şi simplitate, iar designul cozy şi modern te va cuceri, mai ales că weekendul acesta preparatele vor fi condimentate cu muzică live. Mai mult decât atât, până duminică, 19 septembrie 2021, la orice fel de mâncare comandat vei primi gratuit din partea casei o băutură la alegere sau o prăjitură. Însă surprizele vor continua şi în următoarea perioadă.

Vino la Osteria MOO din Iulius Mall Iaşi să te bucuri de vera cucina italiana!

Departament PR

W: www.iuliusmall.com           

E: pr@iuliusmall.com

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii