FOTO Un protest pașnic în față la Mcdonald’s de la Gară a stârnit o furtună cu sute de comentarii

marți, 13 iunie 2023, 16:25
2 MIN
 FOTO Un protest pașnic în față la Mcdonald’s de la Gară a stârnit o furtună cu sute de comentarii

Un tânăr care purta pancarte împotriva sacrificării de păsări și animale a stârnit numeroase controverse pe rețelele de socializare. ”Am fost ucis ca tu să mănânci” și ”Tu știi pe cine mănânci” sunt cele două mesaje protest care au fost afișate în fața celor care luau masa la Mcdonald's. Imaginile, postate de Cristian Lucache au fost urmate de sute de comentarii, majoritatea ironice, dar și serioase cu explicații științifice legate de nevoia organismului de proteine animale. Mai jos, aveți o selecție de câteva comentarii:

 mesajul este conștientizarea violențelor la care participăm și dacă vrem o lume mai bună, hai să o facem.

Sa înțeleg ca la MC se folosește carne adevărată???? Deja îmi da mai multa încredere sa mănânc de acolo…..

Eu transport burgerii pt MC si pot garanta ca-i incarca de la un abator ce sacrifica animale ,ca poate mai pica si o duzina de șobi sau unul-doua degete de pe la angajati e alta treaba ,e pt savoare !!!

Pe mine ma intereseaza de unde are blugii…

Nu știu cum naiba timp de cel puțin 5000 de ani, oameni au sacrificat animale pentru a supraviețui și dintr-odată….hop…descoperim asta. Cine dorește are posibilitatea să aleagă hrana : vegana, viermi, carne făcută în laborator etc.

 din păcate sau din fericire orice medic bine intenționat afirma că organismul uman are nevoie de proteina obținută din carne ( alba sau roșie). Proteina obținută din vegetale ( soia, mazăre, fasole etc) nu o va putea înlocui niciodată pe cea animala. Restul tine de conștiință fiecăruia. La fel ar putea protesta cineva că legumele sunt crescute accelerat prin aport de substanțe chimice pentru a face față consumului aflat în creștere.

Nimic mai fals. Asociațiile naționale de dietetica din vest cam toate recunosc dieta pe baza de plante ca alternativa ba chiar o recomandă din motive de sănătate. Proteina e formata din amino acizi, daca iese la număr , merge și cu leguminoase. La noi e mai puțin populara dar de ex in UK sunt procente bune din populație vegani.

Mai bine venea cu animalele fizice si cu pancarde daca tot… 

Bineînțeles că au fost ucisi,că doar nu era să-i mâncăm de vii

Comentarii