FOTO Vacanță cu răsfăț în raiul din Bucovina: 350 lei: 2 nopți, mega tiroliană + rafting

joi, 13 mai 2021, 11:16
1 MIN
 FOTO Vacanță cu răsfăț în raiul din Bucovina: 350 lei: 2 nopți, mega tiroliană + rafting

Dacă vrei să mai ieși din rutina de zi cu zi și dacă vrei să fugi departe de lume, am găsit un loc, cu adevărat, spectaculos, în inima naturii, unde nu te vei plictisi – Bucovina Glamping. Fie că ajungi aici cu câțiva prieteni, cu familia sau cu cei mici este cazarea de poveste unde fiecare va găsi ceva de făcut, de la mic, la mare. Este aventură pură și adrenalină. Vă invităm să redescoperiți Bucovina, așa cum nu o știați până acum, dar care vă va uimi și vă aduce, cu siguranță, dorul de ducă.

UNDE? Comuna Crucea, SUCEAVA: la 485 km de București, la 193 km de Iași, la 281 km de Cluj, la 586 km de Timișoara.

Bucovina este una dintre cele mai spectaculoase și frumoase destinații de vacanță din România. Sunt tradiții autentice și bucate alese, cum numai bucovinenii știu să le pregătească. Și să nu vă mai zicem de ospitalitate și de voia bună. Sunt punctele forte ale oamenilor din zonă.Bucovina Outdoor Adventure vă va oferi escapada în natură, unde poți petrece câteva zile și nopți, într-un glamping tare fain, Bucovina Glamping, unde pe lângă cazare, ești invitat să iei parte la aventuri tare faine. Fie că ești pasionat de rafting, caiac, tiroliană sau drumeții montane, vei găsi aici activități, pline de adrenalină sau, de ce nu, de relaxare și socializare.

Oferta sună așa:

– Sunt două de nopți de cazare, în glamping-ul deschis, vara trecută, în comuna Crucea, Suceava, precum și activități incluse în preț.

Detalii, în calatorinbascheti

Comentarii