George Simion a tocmit 42 de perechi de nași pentru nunta de pe 27 august

luni, 08 august 2022, 12:27
1 MIN
 George Simion a tocmit 42 de perechi de nași pentru nunta de pe 27 august

George Simion se căsătorește cu Ilinca, iubita lui, pe 27 august, în comuna Măciuca, și vor deschide seara cu un dans popular. Evenimentul celor doi este organizat ca un adevărat festival.
 

În exclusivitate pentru FANATIK, apropiatul liderului AUR a făcut dezvăluiri despre organizarea evenimentului care va aduce în comuna Măciuca cel puțin 10.000 de oameni. ”În momentul de față sunt aproximativ 10.000 de oameni care s-au înscris.

Din ce am vorbit cu organizatorii, pentru că evenimentul este realizat de o echipă de organizatori profesioniști – e ca un festival în are liber – este o curbă a înscrierii participanților. În primă fază vin cei foarte interesați, după se ponderează înscrierile, iar undeva cu două săptămâni înainte, reîncepe o curbă ascendentă. Ne așteptăm pe la 15.-20000 de oameni, așa a fost gândit”, spune George Orbean.

Liderul AUR, nuntă fără bani în plic, dar cu donații

Mai mult, ne-a dezvăluit el, la nunta lui George Simion, toți invitații vor primi de mâncare și de băut din partea mirelui.  Cei prezenți nu vor pune bani în plic și, dacă cheltuielile par uriașe, de ordinul sutelor de mii de lei, consilierul liderului AUR a dezvăluit cum s-au pus la punct lucrurile. Prietenii, cele 42 de perechi de nași, dar și mai multe companii au făcut donații pentru eveniment.

Mai mult, pe fanatik

Comentarii