Hoţi de mezeluri şi şampoane prinşi de poliţiştii din Ţigănaşi

joi, 15 iulie 2021, 01:50
1 MIN
 Hoţi de mezeluri şi şampoane prinşi de poliţiştii din Ţigănaşi

Trei tineri ieşeni bănuiţi de comiterea infracţiunii de furt calificat au fost identificaţi de către agenţii de poliţie şi conduşi la cercetări, în cadrul a două dosare penale. 

Astfel, poliţiştii Postului de Poliţie Ţigănaşi au identificat şi condus la audieri două persoane bănuite de furt calificat, în cadrul unui dosar penal. În noaptea dintre 26 şi 27 iunie 2021, cei doi tineri ar fi pătruns prin efracţie într-un magazin din comună şi au sustras produse alimentare şi nealimentare, precum mezeluri, sucuri, bere, şampon şi deodorante.

În baza probatoriului, cei doi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmând a fi prezentaţi cu propuneri legale Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi. În cadrul celui de-al doilea dosar penal, un tânăr de 23 de ani a fost identificat de poliţiştii Postului de Poliţie Ţibăneşti şi condus la audieri. Din cercetări a rezultat că, în noaptea dintre 3 şi 4 iulie 2021, în timp ce s-ar fi aflat pe terasa unui bar din comuna Tansa, tânărul ar fi furat de pe o masă un telefon mobil în valoare de 1.500 de lei.

Comentarii