Hoţul de 64 de ani care teroriza satul Roşcani a ajuns după gratii: prins de vecin şi fiul său

luni, 07 iunie 2021, 01:50
1 MIN
 Hoţul de 64 de ani care teroriza satul Roşcani a ajuns după gratii: prins de vecin şi fiul său

Un hoţ recidivist a băut câteva pahare de alcool în plus, apoi, după ce a prins curaj, a jefuit casa unui vecin din Roşcani. Gheorghe Untu, în vârstă de 64 de ani, s-a furişat pe poarta casei unui consătean, apoi a intrat într-o anexă, de unde a furat bunuri şi alimente. Hoţul a încercat să fugă cu “prada”, dar a fost surprins de vecin şi fiul acestuia, care l-au imobilizat şi au anunţat autorităţile. 

Hoţul nu a vrut să le spună poliţiştilor motivul pentru care i-a “spart” casa vecinului, însă a recunoscut că băutura l-a “împins” să facă aceste lucruri. “În cauză s-a reţinut că la data de 15 aprilie 2021, în jurul orei 18, inculpatul U.G., a pătruns în curtea locuinţei persoanei vătămate R.N., situată în satul Roşcani. Acesta s-a infiltrat pe o poartă neasigurată, după care a intrat în acelaşi mod în paravanul locuinţei, de unde a sustras bunuri şi alimente de aproximativ 500 de lei”, a precizat Dragoş Bordianu, prim-procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi.

Oamenii legii l-au recunoscut pe bărbatul care a dat spargerea, întrucât acesta se afla deja sub control judiciar pentru comiterea unor fapte de furt calificat din trecut. Astfel, Gheorghe Untu a fost reţinut de către aceştia, apoi judecătorii ieşeni l-au trimis după gratii pentru o lună de zile.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii