Iacătă, băbăeţ, schepsisul unei poze vechi de doi ani!

sâmbătă, 03 august 2019, 01:50
2 MIN
 Iacătă, băbăeţ, schepsisul unei poze vechi de doi ani!

Vă mai amintiţi de această poză de acum doi ani, surprinsă de un ieşean la Carrefour la Iaşi, cu Ghiocel şi Tudorel la taclale, fotografie, care a făcut înconjurul ţării, stimaţi telespectatori? 

Înseamnă că vă amintiţi şi de precizările lui Tudorel de atunci, că a fost o întâlnire absolut întâmplătoare, că a fost abordat pentru că îl ştia pe individ de la o reuniune mai mare, că l-a văzut o dată în viaţă, şi nu se cădea să nu-l bage în seamnă. Boon. Iacătă însă, stimabililor, că lucrurile nu par a sta deloc aşa.

Amicul nostru Archibald Tănase ne-a spus, de-un par egzamplu, că advocatul de casă al famigliei lui Ghiocel, fost băiat de prăvălie la gazetă până nu de mult, e acuma doctorand al lui Tudorel personal, pe care l-a şi trimis în mobilităţile franţuzeşti pe care le-a dezvoltat el înainte de a fi ministru, şi cu care se laudă acuma. Doi la mână: nu mai mult decât ieri Ghiocel a dat la gazetă un articoloi cu succesurile răsunătoare ale lui Tudorel la înscrierile din acest an, pe un motiv care are legătură cu Tudorel cam cât are eclipsa de lună din iulie cu bijuurile lui Viorica Dăncilă. Asta, aşa, ca să vedeţi cum e cu Întâlnirile  astea întâmplătoare.

I-au dat cu flit

Şi dacă tot vorbim de chestiuni murdare, haideţi să vă mai spunem una care merită măturoi şi făraş. Cică premarele Mihăiţă le-ar fi propus mai multor filialei neafiliate de partid din târg să susţină candidatura lui ca independent. Ca Mihăiţă e disperat şi-şi dă seama că, fără susţinere de partid în spate, nu are nicio şansă la alegerile de anul viitor, asta e de înţeles. Mişto e, însă, că mai toţi cică i-au dat cu flit, inclusiv alde Ponta sau Tăriceanu. Aşa că, cert, vom avea alegeri mişto la anu’, dragilor…

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii