Iacătă: gheneralul Teacă

vineri, 24 aprilie 2020, 01:50
2 MIN
 Iacătă: gheneralul Teacă

De pe panoplia ieşenilor care ne mai fac de baftă la Bucureşti, iacătă pe azi încă un specimen, de data asta unul cu caschetă din aia mare, stil sovietic: gheneralul două stele Paulică Iamandi, ajuns recent, pe mâna partidoiului, de la Iaşi derect şef al ISU la nivel naţional. 

Iar în foto alăturat, chiar în mijlocul chinezilor de la ambasadă, care au făcut o donaţie incomparabil mai mică decât a multor donaţii, dar au avut pretenţia să fie primită cu fanfare. Şi cine s-a dus să pupe poala, altul decât gheneralul ieşean.

Băbăeţ, păi noi când vă spuneam mai an că ăsta a fost racolat de Secu încă din tinereţe, şi că nu întâmplător a fost avansat la Bucale de dubiosul cu legături înspre Est Mihai Fifor de la partidoi, voi ziceaţi că dăm la peşte. Iaca: acuma ce mai spuneţi?

Şi soldatul Svejk…

Să rămânem tot în zona politichiei, dar spre cea de Bahlui, ca să vă mai spunem una tare haioasă, auzită în aceste zile de izolare. Bârfesc băieţii veseli de prin preajma electricianului şef de la partidoi, şef pe muniţip, că nea Măricel ar fi aşa de fericit după ce a auzit de la noi că dipotatul ex-leberal Bodea ar putea candida la şefia pe judeţ cu sprijinul userist al madamei Cozet încât, zice-se, ar fi ticluit şi un plan mai năstruşnic decât cel al lui dr. Cercel.

Anume, după cum spun băieţii de care vă ziceam, cică nea Măricel s-ar gândi să facă, printr-un intermediar cu bani, o ofertă ca venind de la mediul de afa-ceri, numai şi numai să-l vadă pe Bodea în cursă. De ce ar face asta? Ehee: păi e clar că Măricel se teme cel mai tare de liberalul Paralexe, iar intrarea lui Bodea în cursă ar rupe la greu voturi de la acesta, în timp ce Măricel, socoate chiar el, rămâne pe loc şi câştigă.

Hm, mda: dacă e chiar aşa cum trimit curent în reţea electricienii, atunci chiar că merită să dea bani pentru un aşa scenariu cu suprasarcină. Deşi avem un dubiu, dar de ăsta haidaţi să vorbim mâine!

**** PONT ****

Materialele de mai sus sunt o parodiere umoristică a realităţilor ieşene şi naţionale, realităţi care sunt tratate la modul cel mai serios în articolele de news ale ediţiei noastre. Orice asemănare cu oameni şi fapte din viaţa reală poate fi, aşadar, pur întâmplătoare.

Comentarii