Iacătă-l şi pe dipotatul Libelulă făcut şef de şefii ăi mai mari!

marți, 06 februarie 2018, 02:59
3 MIN
 Iacătă-l şi pe dipotatul Libelulă făcut şef de şefii ăi mai mari!

La o aşa panaramă la care s-a ajuns cu funcţiile de primă mână ale statului împărţite la tot felul de neaveniţi fără nici o calitate, la tot soiul de personagii care nu au absolut nici o realizare în viaţa lor profesională înainte de a-i avansa şeful de partid în politică, ce să ne mai mirăm când mai prinde un alde ăsta vreo nouă funcţie de reprezentare!

Iote însă că, deşi am zis noi că nu ne mai minumăm, nu ne-am putut abţine şi tot am scăpat o sudalmă printre dinţi când am auzit de ultimul uns în funcţie, la Parlament: dipotatul ieşean Libelulă (zis şi „Jumătate om, jumătate altceva“). Domn doftor a fost desemnat zilele trecute vicepreşedinte al celui mai mare grup parlamentar, cel al PSD, iar unii bârfesc că Libelulă ar fi, mai nou, în graţiile lui Dragnea.

Nici nu ne miră, la ce oameni a promovat partidul în funcţii, în ultimul an. Parcă îl vedem şi candidat la Primăria, în 2020. Nouă aşa ni se pare că se aşează apele! Sau mâlul, în fine…

Micul secret al marii afaceri cu statul a noului ministru ieşean

Apropo de promovările surpriză şi de meritele din cale-afară ale celor promovaţi, haideţi să vă mai spunem una scurtă dar vioaie şi despre junele ieşean care simte pe creştet în aceste zile cel mai apăsat că i-a pus Dumnezeu mâna-a cap: fostul conţilier judeţean Bogdănel cu Cojoc, tânărul ajuns ministru pentru Soţietatea (sau saţietatea, în fine) Informaţională.

Din câte am văzut, acelaşi Dragnea l-a prezentat pe juniorul de la Iaşi ca fiind un mare cunoscător în materie de IT, om cu firmă în domeniu. Pentru cine nu ştie, poate chiar o crede aşa ceva. Aşa că vă spunem noi, ca să ştiţi: junele a fost susţinut de premarele Mihăiţă ca să acceadă pe listele de conţilieri, dar apoi, la despărţitul apelor, a trecut rapid în barca lui Măricel.

Dar nu amănunte politice voiam să vă spunem, ci profesionale. Cea mai importantă afacere cu legături de IT a firmei acestuia este, dacă nu ştiaţi, furnizarea de aparate GPS pentru toate utilajele de la şuşălile judeţene din parohia lui Măricel. Aceleaşi GPS-uri, dacă vă mai amintiţi, care cică nu au funcţionat taman când au vrut procurorii să facă o socoteală cu balastrul pus pe drumuri, ca să-i înfunde pe câţiva din casa cu pătrate, dar până la urmă nu au mai avut cum.

Cam asta e tânăra noastră speranţă, dragilor. Ceea ce, vedeţi: îl califică pentru o strălucită carieră în politichie, am zice noi!

Gheneralul şi secretul

Şi dacă veni vorba de Dragnea şi de noile lui pasiuni, alea cu sepepişti, ştiţi cică de unde îi vine ura asta a lui pe nea Pahonţu, şeful acestui serviciu. Cică acuma ceva vreme, când premier era Grindeanu, acesta din urmă ar fi dispărut efectiv 3 zile din peisaj şi absolut nimeni nu mai dădea de el. Nervos că nu ştie ce şi cum, cică Dragnea a tot dat telefoane şi, văzând că nimeni nu ştie nimic, s-a dus direct la Pahonţu.

Acesta i-a spus că ştie unde e, dar că reglementările nu-i dau voie să vorbească. Asta zice-se că l-a scos din pepeni pe Dragnea Vodă, care pe loc i-a promis gheneralului că-l scoate la pensie în câteva luni. Ei, vedeţi: cam aşa de strâmb stau lucrurile în statul nostru de drept…

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii