Iacătă şi moştenirea lui Măricel pentru Costel!

miercuri, 28 octombrie 2020, 01:50
2 MIN
 Iacătă şi moştenirea lui Măricel pentru Costel!

Băbăeţ, hai să recunoaştem că nea Măricel ăsta, o fi având el un discurs aşa bolovănos şi greoi, dar are olecuţă de humor în el. 

Prima dată am remarcat anomalia când a pus afişe cu PSD pe sediul PNL, dar am zis că-i un accident. Iată că şi poanta din uichend cu forfecuţa lăsată moştenire pentru succesorul liberal Costel Alexe nu-i chiar din drum.

Chit că, din ce vedem la postarea de pe pagina partidului, nu le-a plăcut decât la vreo 22 de inşi, cu o singură distribuire. Dar, na, n-or fi având băieţii umor precum noi, asta e…

Sau poate, la nivelul intelectual ridicat de acolo, peste 220 volţi, după ce au dat jos de pe liste tot ce mai mişca în front în materie de limba română, nu le-or fi plăcut oamenilor că nea Măricel a scăpat din prima frază o virgulă între subject şi predicat. Ei, vedeţi dacă aţi scos-o în decor pe madama cu Camelii? Ea ştia care-i treaba cu apoziţia, cu virgulă la stânga şi la dreapta etc.

Alesul ieşenilor care a îmbătrânit de-a binelea în Parlament. Îl ştiţi?

Vă mai amintiţi de personagiul din prima fotografie, stimaţi telespectatori? Cum cine? E ăla care se lua de piept cu feseniştii, şi a câştigat alegeri la Iaşi la foc automat pe cartea asta. Chestie cu care are însă că ne-a prostit pe toţi cei anti-comunişti, căci până la urmă tot la ciudaţii de rit răsăritean a ajuns. Iacătă-l pe Varujan Vosganian şi în ultima poză, anunţându-ne că se retrage din viaţa politică. Oare de ce a spus-o după ziua în care s-au bătut în cuie listele de candidaturi?

PS: Apropo de ieşirile astea jenante din politichie, ca cea de mai sus, haideţi să remarcăm şi una onorantă, discretă, pentru care merită să îşi scoţi pălăria: cea a deputatului liberal ex-PDL şi fost rector al universităţii “Cuza”, Dumitru Oprea. Respect, dom’ profesor!

**** PONT ****

Materialele de mai sus sunt o parodiere umoristică a realităţilor ieşene şi naţionale, realităţi care sunt tratate la modul cel mai serios în articolele de news ale ediţiei noastre. Orice asemănare cu oameni şi fapte din viaţa reală poate fi, aşadar, pur întâmplătoare.

Comentarii