De Business

Punem punctul pe știi

Iaşul devine pentru câteva zile capitala coaching-ului în lume

miercuri, 03 octombrie 2018, 09:06
1 MIN
 Iaşul devine pentru câteva zile capitala coaching-ului în lume

O serie de evenimente care au loc la noi în oraş în perioada 1- 6 octombrie vor aduce în capitala culturală a Moldovei specialişti în coaching de peste hotare.

„Este o ocazie unică pentru persoanele interesate să dobândească noi competenţe şi abilitășți de coach (ascultarea activă, prezenţa, adresarea de întrebări, identificarea tiparelor şi altele) participând la Trainingul de Coaching Transformational cu Ben Koh, MCC fondatorul Coach Masters Academy din Singapore, în perioada 1-3 octombrie. Coachii profesionişti vor beneficia de supervizare în cadrul retreat-ului din data de 5-6 octombrie, susţinut de Tracy Sinclair, presedinte ICF (International Coach Federation) 2018 şi Hilary Oliver, preşedinte ICF 2017. Coachingul este o metaprofesie utilă oricărei persoane, indiferent de meseria pe care o practică”, au precizat organizatorii.

Evenimentul se află la prima ediţie la Iaşi şi cuprinde workshop-uri, traininguri, schimburi de experienţă şi sesiuni de discuţii cu speakeri internaţionali. Conferinţa de coaching are loc la Bucium Motel şi este organizată de „Agape Internaţional couching”.

Comentarii