Imagini exclusive de la chermeza restrânsă a liberalilor ieşeni

miercuri, 21 decembrie 2022, 02:50
2 MIN
 Imagini exclusive de la chermeza restrânsă a liberalilor ieşeni

Fain filmuleţ, fain tare, urcat alaltăieri pe tik-tok şi pe poveştile de la Facebook de premarele liberal al comunei Plugari, stimaţi telespectatori, premare care, dacă nu ştiaţi, este şi un mare pasionat de romanţe, dar la un pahar de veselie şi cu mici scăpări în zona popularei sau, de ce nu, a manelelor neaoşe.

Chermeza liberală de săptămâna trecută a fost însă într-un local cu ştaif, iar lume numai una şi una.

De-un par egzamplu, iaca, premarele de Plugari a dat cu plugul alături şi de dom’ Costel, care a cântat şi dansat mai ceva ca-n studenţie, dar şi lângă secretarul de stat liberal Lucian Rusu (foto 3), amicul de concedii al lui dom’ Costel. Deh, încălzirea pentru marele bal…

Mihai Chirica: Premăria sunt eu! Iaca dovada, dacă nu credeţi

Profesorul bucureştean Gigel, secretar de stat, a devenit cetăţean de onoare al Iaşului. Ok, asta e! Numai că ia’n cetiţi şi vă cruciţi ce postează Primăria, pe pagina oficială a instituţiei! Adicătelea începe corect, pomenind de marile isprăvi ale „edilului-şef”, după care măria sa Chirica intervine pe text la persoana întâi, pomenind de „iniţiativa mea” pe acolo. Care „a mea”, nene, că acolo e vorba de Primăria Iaşi, nu de Mihai Chirica?

În fine, haideţi să trecem la felul II: ce spuneaţi că a păţit Chirica în dosarul Veranda? Ei, vedeţi…

**** PONT ****

Materialele de mai sus sunt o parodiere umoristică a realităţilor ieşene şi naţionale, realităţi care sunt tratate la modul cel mai serios în articolele de news ale ediţiei noastre. Orice asemănare cu oameni şi fapte din viaţa reală poate fi, aşadar, pur întâmplătoare.

Comentarii