De Business

Punem punctul pe știi

Advertorial

Împrumut în Moldova cu dobândă minimă de la Credit7 (P)

miercuri, 12 octombrie 2022, 11:14
3 MIN
 Împrumut în Moldova cu dobândă minimă de la Credit7 (P)
Cheltuielile zilnice sunt o parte obligatorie a vieții fiecărei persoane. Deseori apar cheltuieli neprevăzute, care nu pot fi amânate. Aceste situații se întâmplă chiar și în cazul persoanelor care își gestionează finanțele cu grijă. În astfel de cazuri, este necesar să căutați urgent suma potrivită de bani.
 
Există puține posibilități de a împrumuta bani – de la familie sau prieteni, un credit de la o instituție de microfinanțare sau de la o bancă. Amânăm opțiunea de a împrumuta imediat de la cei dragi pentru a exclude certurile și neînțelegerile nejustificate din familie legate de bani. Rămâne să contactați una dintre instituțiile de credit descrise.
 
Înainte de a contacta orice companie, vă sfătuim să acordați atenție urgenței rezolvării problemei banilor, disponibilității pachetului necesar de documente și oportunității de a dedica suficient timp vizitei unei sucursale a companiei.
 
De regulă, un potențial împrumutat se adresează unei bănci dacă are timp să meargă la o sucursală pentru a depune o cerere, să semneze un acord sau dacă este încrezător în istoricul său de credit și poate furniza toate documentele necesare. Bineînțeles, în astfel de caz, urgentarea procesului este exclusă.
 
Dacă cel puțin un punct nu vă convine ca împrumutat, vă sfătuim să contactați o organizație de microfinanțare. Desigur, există multe istorii neplăcute în jurul IFM-urilor legate de escroci și pierderi de bani. În Moldova, activitatea acestor organizații este sub controlul Băncii Naționale, astfel încât puteți solicita un credit cu încredere.
 
Una dintre diferențele cheie față de bancă este că în organizațiile nebancare împrumutatul nu va fi întrebat în ce scopuri, intenționează să ia un credit. Acestea pot fi variate, deoarece nu toată lumea este capabilă să economisească bani sau să aibă o rezervă financiară pentru cheltuieli urgente.
 
Cel mai adesea creditele sunt luate pentru următoarele categorii:
• achiziții mari, în această categorie intră electrocasnicele, laptop sau un telefon;
• cheltuieli legate de casă, cum ar fi reparațiile, mobilierul, podelele și ferestrele din plastic;
• cumpărarea sau repararea automobilului și toate cheltuielile aferente;
• cursuri educaționale sau de dezvoltare profesională, inclusiv învățarea de noi limbi străine și studierea la școala de șoferi.
 
Dacă decideți să contractați un împrumut de la organizație de microfinanțare, vă sfătuim să acordați atenție companiilor care acordă împrumuturi online. În acest caz, întreaga procedură de înregistrare este cât se poate de rapidă și convenabilă.
 
Pentru a aplica online, accesați site-ul web al companiei selectate, introduceți suma și termenul dorit, introduceți datele dvs. personale și trimiteți cererea pentru examinare. După ce un operator va suna și va verifica datele dvs., veți primi un SMS cu o decizie. În cabinetul personal, puteți semna contract online și vă puteți aștepta să primiți bani pe card sau portofel electronic, în funcție de alegerea dvs.
 
În Chișinău, credit online este emis online de compania Credit7. Acesta este un furnizor de creditare care oferă servicii din 2017 și este poziționat pe piața creditării ca o companie de încredere cu condiții avantajoase.
 
Credit7 împrumută până la 7.000 de lei pentru maximum 25 de zile. Noii împrumutați beneficiază de o rată a dobânzii de 0% – rambursați suma luată, fără a plăti comisioane suplimentare. Aceasta este o opțiune excelentă pentru cei care au nevoie de bani înainte de ziua de salariu sau pentru a acoperi probleme financiare urgente.

Comentarii