Încă o lovitură în Copou

marți, 26 iunie 2018, 01:43
2 MIN
 Încă o lovitură în Copou

 

Nicolo Napoli a câştigat procesul cu CSM Poli, urmând a primi peste 50 000 de euro

 

CSM Politehnica Iaşi a mai primit o lovitură. După ce a pierdut procesul cu fostul preşedinte, Florin Prunea, căruia trebuie să-i achite despăgubiri pentru că anul trecut i-a desfăcut contractul de muncă înainte de expirarea contractului, CSM va mai trebui să umble în conturi pentru a stinge un litigiu cu un fost angajat. Antrenorul Nicolo Napoli, dat afară de gruparea ieşeană pe parcursul sezonului 2016-2017, a câştigat procesul intentat la FIFA echipei din Copou. Tehnicianul italian are dreptul de a încasa peste 50 000 de euro de la CSM din cei circa 100 000 de euro solicitaţi. Napoli, care primise o primă de (re)instalare de 40 000 de euro, avea un salariu de 6 700 de euro pe lună în acel sezon, plus diferite bonusuri. Echipa ieşeană a anunţat însă că va face apel. “Sunt lucruri din urmă, pe care le aflu pe parcurs. Aşteptăm motivarea, apoi vom analiza cum vom acţiona în acest caz. Sunt şanse mari să facem apel” a declarat directorul general al CSM Politehnica, Horia Sabo.

Altfel, stoperul francez despre care directorul sportiv al grupării ieşene, Tibor Selymes, a spus că va ajunge aseară în Iaşi, nu şi-a făcut apariţia în Copou. “Au fost probleme cu transportul, iar jucătorul va întârzia o zi. Îl aşteptăm marţi la Iaşi. Va face vizita medicală şi, dacă ne vom înţelege, vom semna un contract” a precizat Selymes.

În schimb, aseară era aşteptat în Iaşi un alt jucător, atacantul spaniol Enzo Mauro Arevalo Acosta. Fotbalistul în vârstă de 21 de ani care şi-a făcut junioratul la Espanyol Barcelona şi a fost legitimat la Dudingen (Elveţia), Mataro (Spania) şi FC Sion (Elveţia), va fi testat zilele următoare de antrenorul Flavius Stoican, care va decide dacă legitimarea lui este oportună. (

Comentarii