Incendiu de proporții la un depozit de mase plastice din județul Bihor

vineri, 09 iulie 2021, 08:03
1 MIN
 Incendiu de proporții la un depozit de mase plastice din județul Bihor

Un incendiu de proporții a avut loc noaptea trecută în Bihor. Un depozit de mase plastice, din Salonta, a luat foc.

Zeci de pompieri au intervenit la fața locului, iar la sosirea salvatorilor incendiul se manifesta în curtea depozitului, la o hală construită pe aproximativ 1.300 de mp.

„Incendiul a fost sesizat la ora 3.41, moment în care peste 30 de pompieri militari din cadrul a trei detașamente au fost mobilizați la fața locului cu șapte autospeciale de stingere cu apă și spumă și o autospecială de primă cercetare de evaluare chimică, radiologică și nucleară. La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta violent în curtea depozitului, unde se aflau diferite materiale plastice reciclabile și la o hală generalizată, pe o suprafață de 600 de mp, respectiv la alte două hale, una de 1.200 de mp și o alta de 600 mp. În momentul de față incendiul este localizat, colegii acționează pentru lichidarea focarelor.”, a explicat Camelia Roșca, purtător de cuvânt ISU Bihor.

Pentru moment, nu sunt cunoscute cauzele izbucnirii incendiului de la Salonta, dar în urma incidentului nu s-au înregistrat victime.

Aflați amănunte de pe b1tv.ro.

Comentarii