Individ imobilizat de Poliție la miezul nopții. Urletele lui au trezit tot cartierul

duminică, 19 septembrie 2021, 13:31
1 MIN
 Individ imobilizat de Poliție la miezul nopții. Urletele lui au trezit tot cartierul

Un bărbat a fost urmărit de Poliție în noaptea de sâmbătă spre duminică în Zimbru, a fost prins, imobilizat și dus la Socola. Tot cartierul a fost trezit de urletele sale.

O femeie a sunat la 112 la miezul nopții și a spus că este urmărită de fostul soț. Polițiștii de la secția 1 din Dacia l-au identificat pe bărbat, l-au prins și pentru că acesta începuse să se manifeste violent, l-au pus la pământ și l-au încătușat.

Individul, beat, a început să țipe din toți rărunchii, trezindu-i pe locatarii blocurilor din jur. Unii au filmat scena. Pentru că acesta nu a putut fi calmat, a fost internat la Institutul de Psihiatrie "Socola".

Vedeți un videoclip pe Facebook.

"La data de 19 septembrie, în jurul orei 00.30, polițiștii Secției 1 Poliție Iași au fost sesizați de către o femeie despre faptul că este urmărită de fostul soț. Urmare a sesizării, polițiștii au intervenit, au imobilizat bărbatul aflat în stare de ebrietate și l-au condus la o unitate medicală. De asemenea, acesta a fost sancționat contravențional conform Legii nr. 61/1991. Femeia și-a rezervat dreptul de a depune plângere penală pentru vreo faptă", au transmis reprezentanții IPJ Iași.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii