Înfruntarea Timofciuc – Botez, subiect în Comisia juridică şi de disciplină

miercuri, 04 martie 2020, 02:50
1 MIN
 Înfruntarea Timofciuc – Botez, subiect în Comisia juridică şi de disciplină

Consilierul Răzvan Timofciuc s-a prezentat ieri la Comisia juridică şi de disciplină a Consiliului Local, unde a fost convocat după incidentul petrecut la ultima şedinţă de plen. Amintim că liberalul şi viceprimarul Radu Botez au avut câteva schimburi acide de replici, încheiate cu bruscarea primului de către cel de-al doilea, aşa cum se vede şi pe înregistrarea video publicată pe pagina de internet a ziarului nostru.

„Cei din PSD care controlează Comisia juridică şi de Disciplină au găsit să mă scoată pe mine ţap ispăşitor în urma acestui incident, să fiu eu cel care dă explicaţii în urma gestului huliganic al domnului viceprimar Radu Botez”, a declarat Răzvan Timofciuc. El a adăugat că a depus o plângere prealabilă către Poliţia Municipiului şi una la Poliţia Locală.

La rândul lui, Radu Botez a declarat că reuniunea comisiei „vizează comportamentul acestui consilier de-a lungul mai multor şedinţe, modul de adresare”. „Regret că nu am reuşit să-mi păstrez calmul, şi în următoarea şedinţă de consiliu îmi voi cere scuze tuturor pentru acest lucru. Incidentul cred că a fost mai mult decât minor”, a adăugat viceprimarul.

La comisie, nu s-a luat ieri nicio decizie în privinţa acestui incident. Preşedintele Florin Boca ne-a precizat însă că măsuri ar putea să fie adoptate într-o viitoare şedinţă. (Radu MESNITA)

Comentarii