Comunicat de presă

Întânire de lucru cu liderii social-democrați! (P)

duminică, 07 mai 2023, 09:09
2 MIN

Președintele Marcel Ciolacu și secretarul general Paul Stănescu s-au întâlnit ieri după-amiază  cu conducerea PSD Iași, primarii și parlamentarii organizației.

Discuția s-a axat în principal pe situația proiectelor aflate în derulare, dar și pe o serie de dificultăți întâmpinate de administrațiile locale în depunerea și implementarea acestora.

De asemenea, au fost punctate o serie de aspecte organizatorice, urmând a fi fixat un calendar al activităților și pregătit un desfășurator al derulării alegerilor în toate organizațiile locale.

Mesajul politic principal a fost de unitate, eficientizarea echipei de lucru și de pregătire temeinică a alegerilor din 2024.

Mă bucură faptul că președintele PSD Marcel Ciolacu nu ocolește Iașul și de fiecare dată când a avut ocazia s-a întâlnit cu organizația noastră. Prioritatea noastră o reprezintă finalizarea cât mai multor investiții în comunitățile locale pentru a demonstra ieșenilor că ne preocupă faptele și nu vorbele. Din acest motiv, au fost punctate o serie de dificultăți pe care le întâmpină administrațiile locale în gestionarea și implementarea proiectelor.

Totodată, pe zona politică, au fost discutate o serie de aspecte organizatorice, urmând ca noi să fixăm un calendar al activităților pentru a derula, în perioada următoare, alegeri în toate organizațiile locale. Ne dorim să identificăm cele mai bune variante astfel încât toate comunitățile din județ să beneficieze de șanse egale de dezvoltare.” a declarat Maricel Popa, președintele PSD Iași.

La întâlnire au mai participat Marian Neacșu, secretar general al Guvernului, Dragoș Benea, vicepreședinte PSD și Alexandru Stoica, secretar de stat în Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației (MDLPA).

Departamentul de comunicare al PSD Iași

Comentarii