De Business

Punem punctul pe știi

Jumbo va deschide în acest an un magazin în Valea Lupului

marți, 12 ianuarie 2021, 11:05
1 MIN
 Jumbo va deschide în acest an un magazin în Valea Lupului

Jumbo va deschide cel de-al treilea magazin din Moldova, el fiind prezent in Bacau şi Suceava. Cel mai aşteptat magazin cu produse pentru casă şi jucării va fi inaugurat la Iaşi. Jumbo deschide un nou hipermarket în localitatea ieşeană Valea Lupului in acest an.

Retailerul grec de jucării şi decoraţiuni interioare Jumbo îşi anunţă venirea pe raza comunei Valea Lupului. La iniţiativa şi insistentele primarului Liviu Dulgheru, a fost identificat un teren în suprafaţă de 6 hectare. Jumbo ar urma să fie amenajat vizavi de Arabesque Iaşi, pe o suprafaţă de 12.000 de metri pătraţi. „Este adevărat! Anul acesta se va deschide Jumbo în Iaşi. Este magazinul cu numărul 15 în ţară. În primăvara acestui an, ar trebui să se înceapă deja construirea magazinului”, a declarat directorul de magazin Jumbo Pallady Bucureşti.

Florin Liviu Dulgheru, primarul comunei Valea Lupului, a fost cel care a făcut demersurile pentru a aduce magazinul Jumbo la Iaşi. Terenul unde urmează să se construiască mult aşteptatul magazin nu este intabulat, astfel proiectul se află în stadiul de negocieri. Jumbo estimează că, până în 2022, vor fi deschise 25 de magazine pe piaţa din România. Jumbo este cunoscut ca având cea mai diversificată categorie de produse cu preţuri mici.

Cititi materialul integral pe iasi4u.ro

Comentarii