De Business

Punem punctul pe știi

Jurnal de birou: o zi la Feel IT

marți, 30 martie 2021, 09:58
3 MIN
 Jurnal de birou: o zi la Feel IT

Compania Feel IT Services încheie lista firmelor cu activitate în sectorul IT & Outsourcing din Iași (atât multinaționale, cât și companii românești) care l-au găzduit în sediile lor de la începutul lunii martie și până în prezent pe Dan Zaharia, consultant în cadrul companiei de imobiliare Extind, cu scopul de a descoperi mediul de lucru din companie. Feel IT Services oferă servicii de proiectare și dezvoltare web, soluții desktop și mobile, servicii gestionate și asistență pentru întreținere pentru clienții din gama medie situate în zone precum SUA, Israel, Franța, Belgia și Elveția.

 

În demersul său l-au sprijinit și Ness Digital Engineering Iasi, Grapefruit Romania, Centric IT Solutions Romania, HCL Technologies Romania, Preh Romania, Buck Romania, Veo Worldwide Services, Bytex Technologies, SCC România, Continental România, Cegeka România, CGM Software România și Mambu. Timp de o lună, Dan Zaharia a povestit în #jurnaldebirou experiența de lucru din cadrul acestor companii cu centre deschise și în Iași.

Companie: Feel IT Services

Prezența în România: de 10 ani in Iași, de 3 ani in Chișinău, R.Moldova

Nr. angajați:  55 in Iași, 30 in Chișinău

Nr. angajări in ultimele 12 luni:  30+

Procent femei în companie: 40

Suprafață birouri:  800 mp
Clădire: Egros Office

Prânz: Bors de fasole; Orez cu tofu glazurat si spanac; Gris cu lapte cocos si sos de merisoare. Livrat de Soft & Grace.

Feel IT își are birourile la etajul 4 din Egros Office in New Industry District, locație care poate fi dat exemplu de bună practică în reconversia unei zone cvasi-părăsite într-o clădire modernă de birouri.

De asemenea, de remarcat prezența în complexul și a unui supermarket Supeco, a sălii de fitness Endorfine, a unui food-court cu Spartan ca ancora dar si punctului de livrare IKEA pentru regiune.

La interiorul spațiului de birouri am remarcat mesele reglabile electric pe înălțime, ușile curbate de sticlă de la sălile de conferințe, dar si terasa accesibilă cu liftul cu o panorama 360 grade de ultimul etaj, bucătăria generoasă, înălțimea de peste 4 metri a spațiului cu tavan industrial și bonus un luminator natural în mijlocul spațiului.

Am discutat puțin cu Cătălina Lărgeanu (HR manager) si Gabriel Marchidan (CTO & GM interimar) despre cum vor reuși în 2021 să angajeze încă 20-30 de noi colegi pe diverse specializări (Backend, Frontend, Mobile, Devops, QA, Customer Service precum si Data Scientists si AI specialists), dar am aflat ca planurile lor sunt mult mai ambițioase, până la finalul lui 2023 urmând a depăși pragul de 200 de colegi. 

Adițional compania vrea să dezvolte strategic partea de Artificial Intelligence & Data Science dar și să deschidă “working hubs” în orașe diferite din România (ex. Suceava, Brașov, Bacău).

Planuri pentru 2021

2021 va marca 10 ani de Feel IT in Romania. De-a lungul anilor am dezvoltat parteneriate pe termenul lung cu clientii nostri; facilitandu-le acces la cele mai noi tehnologii si metode de lucru. Si pentru urmatorii 10 ani planuim sa ne dezvoltam si sa crestem in acelasi timp cu valorile noastre: *Quality; *Flexibility; *Transparency și *Respect. Sa atragem noi clienti si sa-I sustinem pe cei prezenti, dar cel mai important: sa pretuim the Feel IT family spirit.

Implicarea in comunitate in ultimul an

Alături de cei de la Fundația Bethany, am participat cu mare drag la campania Fii si tu Moș Crăciun. Căutăm prin toate mijloacele sa achizitionam produse pentru colegii noștri de la producători locali dar si să facem evenimente cu ajutorul antreprenorilor din zona (ultimul a fost organizat cu Bogdan, de la Soft and Grace ????)

Scurta descriere a companiei 

Feel IT Services oferă servicii de proiectare și dezvoltare web, soluții desktop și mobile, servicii gestionate și asistență pentru întreținere pentru clienții din gama medie situate în zone precum SUA, Israel, Franța, Belgia și Elveția. Compania își consolidează prezența in zonele in care activează deja, dar si să acceseze piețe noi: Germania, Austria, Belgia & posibil Emiratele Arabe Unite.

Comentarii