Justin Bieber îl provoacă din nou la bătaie pe Tom Cruise

luni, 08 iulie 2019, 09:27
2 MIN
 Justin Bieber îl provoacă din nou la bătaie pe Tom Cruise

Cântăreţul Justin Bieber, care, la începutul lunii iunie, l-a provocat pe Tom Cruise la un meci de arte marţiale mixte (MMA) în ring, l-a chemat din nou la o luptă pe starul hollywoodian, la "bottle cap challenge", o întrecere lansată pe reţelele de socializare online, potrivit tmz.com.

"Bottle cap challenge" (provocarea dopului) a fost lansată pe reţelele de socializare online de luptători MMA (Mixed Martial Arts), iar proba constă în a desface dopul unei sticle cu o lovitură de picior specifică acestui sport. Printre vedetele care au răspuns provocării se numără fotbalistul Zlatan Ibrahimovic, luptătorul Conor McGregor, dar şi starul filmelor de acţiune Jason Statham. Într-o înregistrare video publicată de cântăreţul canadian Justin Bieber online duminică, el poate fi auzit spunându-i cameramanului "Acesta ar putea fi capul lui Tom Cruise", apoi desface dopul cu o lovitură de picior.

În textul care însoţeşte înregistrarea video, Bieber a scris "Îi provoc pe Tom Cruise şi Hailey Bieber (soţia sa, n.r.)". Pe 9 iunie, Bieber l-a provocat pe Cruise la un meci de MMA (Mixed Martial Arts) în octagon – ringul folosit în luptele Ultimate Fighting Championship – şi a spus că, dacă actorul nu acceptă provocarea, este un fricos şi nu va trece niciodată peste acest lucru. La momentul respectiv, nu se cunoşteau motivele pentru care Justin Bieber a adresat provocatorul mesaj, pe care l-a publicat pe platforma de micro-blogging Twitter. Textul a devenit viral pe internet. Ulterior, Bieber a declarat că a glumit când a scris bizarul mesaj pe Twitter.

Însă luptătorul MMA irlandez Conor McGregor, una dintre vedetele din domeniu, a anunţat la momentul respectiv că meciul poate fi organizat de compania sa şi a sugerat chiar că evenimentul va avea loc cu condiţia ca Tom Cruise "să fie suficient de bărbat să accepte provocarea". Starul seriei "Misiune: Imposibilă" nu a comentat mesajele, dar mulţi dintre fanii de pe reţelele de socializate sunt de părere că actorului nu i-ar fi dificil să îl doboare pe cântăreţul canadian. Tom Cruise are o înălţime de 170 de centimetri şi o greutate de 77 de kilograme. Este celebru pentru faptul că îşi face singur cascadoriile şi are un fizic de invidiat. Pe marele ecran este mereu gata de luptă. Justin Bieber are o înălţime de 175 de centimetri, dar o greutate de 66 de kilograme.

Comentarii