La doar 24 de ani, are un cazier plin de furturi. Era spaima paznicilor de magazine

miercuri, 07 iulie 2021, 01:58
3 MIN
 La doar 24 de ani, are un cazier plin de furturi. Era spaima paznicilor de magazine

Paznicii din magazine vor scăpa pentru o vreme de un hoţ de meserie

 

Infracţiunile săvârşite de un tânăr de 24 de ani fac obiectul unui nou dosar înregistrat la data de 5 iulie la Judecătoria Iaşi. Tânărul este cercetat pentru furt calificat. Ieşeanul născut în anul 1997 este un cunoscut al oamenilor legii pentru că a fost prins de nenumărate ori după ce a furat diferite bunuri din mai multe autoturisme parcate pe raza municipiului Iaşi, dar şi diferite produse de pe rafturile unor supermarketuri din municipiu. Tânărul are patru dosare penale pe rol, iar în două dosare s-a ales cu condamnări pentru furt, iar alte două dosare în care tânărul este inculpat se află în curs de soluţionare.

Ieşeanul Constantin Iulian Bulai este cunoscut în municipiul Iaşi pentru furturile mărunte pe care le-a comis în ultimii ani. Tânărul a fost de două ori condamnat pentru furt calificat din magazine şi autoturisme. Numele ieşeanului este acum trecut, ca inculpat, într-un nou dosar penal pentru furt calificat dintr-un magazin din Iaşi. Presupusa faptă reţinută în sarcina inculpatului a fost săvârşită în noaptea de 30 spre 31 iulie 2018, când profitând de faptul că la casele de marcat din incinta unui magazin din Piaţa Voievozilor din Iaşi nu se afla niciun vânzător, a luat de pe un raft mai multe pachete de cafea şi le-a introdus în geanta personală.

Alte dosare în care figurează numele lui Constantin Iulian Bulai arată că tânărul şi-a făcut un obicei din a fura diferite produse de pe rafturile magazinelor din Iaşi. În luna septembrie 2020, tânărul a fost condamnat pentru o faptă săvârşită pe 7 ianuarie 2019, când a furat dintr-un alt magazin mai multe sticle de whisky. Anterior, ieşeanul a fost prins de poliţişti după ce a furat produse de îngrijire dintr-un alt magazin.

Condamnat pentru furturi din autoturisme

Constantin Iulian Bulai este cercetat într-un dosar penal, aflat pe rol la Judecătoria Iaşi, pentru săvârşirea infracţiunii de furt dintr-un autoturism, termenul de judecată fiind pe data de 21 septembrie 2021. Fapta a fost comisă pe 19 noiembrie 2017, atunci când tânărul a pătruns într-un autoturism marca Skoda şi a sustras o staţie de emisie-recepţie. Tânărul a fost ulterior identificat şi reţinut de agenţii de poliţie, iar mai apoi a fost trimis în judecată pentru infracţiunea comisă.

Constantin Iulian Bulai a mai fost condamnat, în anul 2019, la 1 an şi 2 luni de închisoare după ce a furat mai multe bunuri dintr-un autoturism marca Opel Astra, parcat pe o stradă din municipiu. În mai 2018, pe timp de noapte, tânărul a pătruns într-o maşină parcată pe strada Petru Şchiopu şi a furat o trusă medicală, o trusă de scule şi mai multe triunghiuri reflectorizante.

Comentarii