Lideri la transferuri în Liga I

joi, 05 iulie 2018, 01:43
2 MIN
 Lideri la transferuri în Liga I

La echipa campioană rămâne Manea şi au mai fost aduşi un ungur şi un camerunez. Şi FC Hermannstadt continuă să aducă jucători

 

 

* CFR Cluj a anunţat, ieri, pe site-ul oficial, că fundaşul Cristi Manea a semnat un nou contract cu gruparea campioană.  Manea este împrumutat la CFR Cluj de Apollon Limassol. Tot ieri , gruparea clujeană a anunţat că i-a achiziţionat pe internaţionalul maghiar Adam Lang şi atacantul camerunez Robert Ndip També. Adam Lang, în vârstă de 25 de ani, a evoluat la echipe ca Veszprém, Györ, Videoton, Dijon şi Nancy. În sezonul 2012/2013, la 20 de ani, Lang a ieşit campion al Ungariei cu ETO Györ. Atacantul Robert Ndip També  a venit în Gruia după despărţirea de echipa turcă Adana Demirspor, pentru care a marcat în sezonul trecut 14 goluri în Cupă şi campionat. în 2016, També a câştigat alături de reprezentativa ţării sale, Camerun, Cupa Africii pe Naţiuni. De asemenea, CFR Cluj anunţă că a reziliat contractul cu jucătorul Laurenţiu Rus  pe care amiabilă.

* FC Hermannstadt  şi-a asigurat serviciile mijlocaşului congolez Michael Jordan N’Kololo (25 de ani), ultima dată la Caen, grupare din primul eşalon francez. După Tsoumou Juvhel şi Antonov, N’Kololo este al treilea jucător transferat de FC Hermannstadt cu prezenţe la o echipă naţională. N’Kololo a semnat pe doua sezoane. Jordan N’Kololo este component al echipei naţionale de seniori a R.D. Congo. El a evoluat în 4 meciuri, marcând de două ori, cu Nigeria, într-un amical disputat în Belgia, şi cu Burundi (3-0), în preliminariile Cupei Mondiale din Rusia.

 

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii