Lista delegaţilor la congres: hop – unde-s Costel& Mihăiţă?

marți, 12 aprilie 2022, 01:50
2 MIN
 Lista delegaţilor la congres: hop – unde-s Costel& Mihăiţă?

Mulţumim şi pe această cale domnului dipotat liberal Alex Muraru pentru că a pus poza aceasta pe Facebook, cu delegaţia ieşeană prezentă în uichend la congres, care l-a votat preşedinte de partid pe Ciucă! 

Astfel că am putut arunca şi noi un ochi pe trupa liberalilor de Bahlui care par a fi în cărţi sezonul acesta, deducând astfel şi lista celor ce nu mai sunt.

De-un par egzamplu, remarcăm prezenţa fostului şef de la Operă, Daniel Şandru, chestiune din care deducem că personagiul l-a abandonat pe Mihăiţă şi acum face trupă cu noul şef al filialei. Ceea ce e de bine.

Iată-l aicea şi pe junele Afloarei, finul lui dom’ Costel, care iarăşi vedem că se menţine ca om de legătură între noua şi vechea conducere liberală de la Iaşi. Ceea ce, iarăşi, e de bine.

Observăm, însă, că din acest măreţ şi impozant trablou lipsesc taman cei care, vrem au ba, reprezintă totuşi Iaşul căci au fost aleşi: dom’ Costel şi Mihăiţă, şeful de Cejău şi premarele municipiului reşedinţă de judeţ. Nu prea am crede că asta a fost decizia şefului de filială, căci după el sigur măcar unul din cei doi era în poză, ci tare am bănui că-i o decizie de mai sus. Ceea ce, iarăşi, nu poate fi decât de bine…

PS1: Apropo de poza aia a şefilor liberali naţionali fără nicio femeie în cadru: iote că la Iaşi, din 27, avem totuşi în cadru trei femei. Adicătelea cam 11%. Mda, cam cât procentul partidului în ultimele sondaje, nu?

PS2: Apropo de congres, o declaraţie faină a lui Ciucă, de care prima dată am zis că-i banc, dar nu e: “Reporter: Dle Ciucă, cum aţi reuşit să îi convingeţi pe toţi delegaţii PNL să vă voteze? Ciucă: Rezultatele guvernării…” 

**** PONT ****

Materialele de mai sus sunt o parodiere umoristică a realităţilor ieşene şi naţionale, realităţi care sunt tratate la modul cel mai serios în articolele de news ale ediţiei noastre. Orice asemănare cu oameni şi fapte din viaţa reală poate fi, aşadar, pur întâmplătoare.

Comentarii