LIVE VIDEO: Se lansează Partidul „Împreună Pentru Moldova”. Cine candidează la Primărie?

duminică, 16 februarie 2020, 11:25
2 MIN
 LIVE VIDEO: Se lansează Partidul „Împreună Pentru Moldova”. Cine candidează la Primărie?

Duminică se lansează Partidul "Împreună Pentru Moldova".

Ședința a început cu intonarea Imnului Național. După Imnul Național (cântat integral), a urmat cel al partidului – Balada lui Ciprian Porumbescu.

În prezidiu se află liderii partidului, Cătălin Urtoi și Ionel Apostol, dar și Dragomir Tomașeschi. Alături de ei se mai află fostul primar al Galațiului, Marius Stan. Sunt aproape 150 de participanți în sală.

Ionel Apostol a prezentat programul partidului, în care se regăsesc obiective precum reducerea efectivului parlamentar la 300 de locuri și cel mult două mandate pentru orice aspirant la această demnitate, depolitizarea instituțiilor Avocatul Poporului și Curtea Constituțională, și, evident, construirea autostrăzilor A7 și A8 până în 2030. Lista proiectelor este mai lungă și include drumuri expres și chiar un aeroport pentru zona Galați-Brăila.

Cătălin Urtoi și-a anunțat candidatura la Primăria Iașului. "Proiectul meu se numește 'Împreună pentru Iași'", a precizat el.

"Urtoi vă scoate din noroi", a venit o completare din sală, după ce au fost prezentate imagini cu drumuri insalubre, de pământ, din municipiul Iași.

"Azi m-am desparțit de un partid legat în primul rând de București", a declarat Dragomir Tomașeschi. El a fost anunțat drept candidat al "Împreună pentru Moldova" la președinția CJ.

Alexia Urtoi a pledat pentru gratuitatea transportului public pentru elevi și pentru crearea unei rețele de piste pentru biciclete în tot orașul, incluzând modernizarea celor existente.

Comentarii