De Business

Punem punctul pe știi

Managerii ieşeni au învăţat cum să evite riscurile în afaceri

joi, 04 octombrie 2018, 09:55
1 MIN
 Managerii ieşeni au învăţat cum să evite riscurile în afaceri

În cadrul unei conferinţe care a avut loc ieri la Hotel Internaţional, oamenii de afaceri din judeţul Iaşi dar şi directorii de firme au putut afla cum să-şi protejeze business-ul de riscuri  şi cum să-şi administreze eficient resursele. Conferinţa ICAP Info a fost organizată de ICAP România şi a avut ca scop crearea unei viziuni de ansamblu asupra situaţiei economice a judeţului Iaşi.

Managerii de firme au aflat ce instrumente inteligente pot folosi pentru ca afacerea lor să fie mai profitabilă, cum să aibă un cashflow mai previzibil, cum să evite surprizele legislative şi cum să facă networking şi schimb de idei cu oamenii din companie. Accesul a fost gratuit în limita locurilor disponibile.

Printre temele discutate s-a numărat şi „Susţinerea procesului decizional în firma”, „Evaluarea solvabilităţii de credit a partenerilor de afaceri”, „Politici comerciale în favoarea clienţilor cu grad scăzut de risc”, „Schimbări în mediul de afaceri” etc.

ICAP Info este o serie de conferinţe de conţinut şi networking de afaceri organizate în oraşe de importanţă strategică în economia ţării. Conferinţa a creat cadrul potrivit pentru conversaţii între manageri din companii locale, regionale sau naţionale, sau din diverse departamente cheie ale unei firme: vânzări, marketing, financiar, juridic, resurse umane.

Comentarii