Miniştri USR PLUS îşi vor anunţa demisia în această seară (SURSE)

luni, 06 septembrie 2021, 17:12
1 MIN
 Miniştri USR PLUS îşi vor anunţa demisia în această seară (SURSE)

Miniştri USR PLUS îşi vor anunţa în această seară demisia în bloc în semn de protest faţă de premierul Florin Cîţu, au confirmat pentru G4Media.ro surse din partid. Varianta unei eventuale demisii în bloc a fost avansată şi de un deputat USR PLUS într-o intervenţie la Antena 3 înainte de şedinţa din această seară. 

Şi Radio Europa Liberă relatează că toţi membrii Guvernului care fac parte din USR PLUS au intrat în şedinţa Biroului Politic Naţional cu mesajul neoficial că îşi vor prezenta demisia. Potrivit Europa Liberă, marele absent al întâlnirii decisive va fi Dacian Cioloş, care este plecat la Paris. De la şedinţă va lipsi şi europarlamentarul Dragoş Tudorache. ”Absenţa celor doi nu este pe placul tuturor miniştrilor din USR PLUS”, mai relatează Europa Liberă.

Demisia în bloc a miniştrilor USR PLUS a fost vehiculată încă de la începutul crizei politice, care a debutat miercuri, după ce premierul Florin Cîţu l-a schimbat pe ministrul justiţiei, Stelian Ion. Demisia ar urma să aibă loc în contextul încercării liberalilor de a tergiversa dezbaterea şi votarea moţiunii de cenzură până după congresul din 25 septembrie care ar urma să aleagă noua conducere PNL.

SURSA: G4MEDIA

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii