Mister chinuitor pentru familie. De la muncă din Italia, dispărut fără urmă în gara din Milano

sâmbătă, 15 septembrie 2018, 01:50
2 MIN
 Mister chinuitor pentru familie. De la muncă din Italia, dispărut fără urmă în gara din Milano

El a vorbit cu familia la telefon, cerând inclusiv să-şi vadă şi copilul de 3 ani, chiar înainte de urcarea în autocarul de Iaşi. Tot din cauza copilului se decisese să vină acasă, la sfârşitul lunii august, de când atât el cât şi telefonul par să fi intrat efectiv în pământ. Bărbatul are 33 de ani şi muncea de ani buni acolo, în construcţii.

Un ieşean care se întorcea în România a dispărut parcă în neant, chiar în gara din Milano, unde urma să se îmbarce într-un autocar pentru a se întoarce la Iaşi. Bărbatul se numeşte Nechifor Ghiocel, şi lucra de mai mulţi ani în Italia, iar la sfârşitul lunii august s-a decis să se întoarcă la Iaşi, la familie. Ultima discuţie a fost cu familia lui, chiar în gara din Milano, unde a cerut să îşi vadă copilul pe camera telefonului. Imediat după încheierea apelului, acesta părea că şi-a închis telefonul, iar de atunci nu a mai dat niciun semn de viaţă, nici familiei şi nimănui altcuiva.

Era topit de dorul copilului

Bărbatul era plecat din Iaşi în Italia printr-o firmă de construcţii, şi locuise cu chirie în oraşul Lodi, la 30 km sud-est de Milano. Acesta vorbea mereu cu copilul său în vârstă de trei ani, după care era topit mereu de dor. „Pe data de 28 iulie, Nechifor s-a decis să plece acasă. Cu bagajele făcute şi înarmat cu dorinţa de a-şi vedea familia, el s-a îndreptat spre gara din Milano.

Nu mai era mult şi începea călătoria spre România. În jurul orei 16, acesta şi-a sunat soţia să îi spună că totul este bine, şi şi-a văzut copilaşul prin video Facebook, iar de atunci s-a întrerupt orice legătură. Acesta nu a mai ajuns acasă, familia a pierdut orice contact cu el, iar la ora actuală are telefonul închis. În numele familiei, vă rugăm să dăm o mână de ajutor, poate îl vom găsi şi îşi va putea îmbrăţişa soţia şi copilul. Cine are orice fel de informaţii este rugat să contacteze soţia, Desiderya Veronica, la numărul de telefon 0040758617628“, au precizat apropiaţii familiei.

Născut în 1985

Nechifor Ghiocel este născut pe data de 10 iulie 1985, are înălţimea de 1,80 m, ochi căprui şi părul şaten, iar în ziua dispariţiei acesta purta un tricou alb cu imaginea unui baschetbalist, pantaloni scurţi, încălţat cu o pereche de pantofi sport marca Adidas. Acesta avea o geantă de culoare roşie. Ca semne particulare, acesta avea o cicatrice pe palma dreaptă, în urma unei operaţii, şi un tatuaj cu chipul lui Isus pe spate. Familia a făcut toate demersurile necesare în astfel de cazuri de dispariţie, apelând la Poliţie şi la Ambasadă, însă deocamdată fără niciun rezultat.

 

 

Comentarii