Mureş: O femeie a decedat după ce a fost izbită de tren

joi, 28 mai 2020, 14:20
1 MIN
 Mureş: O femeie a decedat după ce a fost izbită de tren

O femeie a decedat joi, la Târgu Mureş, după ce a fost surprinsă de un tren de persoane pe terasamentul căii ferate, cercetările pentru stabilirea cauzelor accidentului fiind în curs, au informat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Mureş.

"În această dimineaţă, în jurul orei 7,25, Poliţia Transporturi a fost sesizată despre producerea unui eveniment petrecut la terasamentul căii ferate de pe strada Liviu Rebreanu, din Târgu Mureş. Din primele verificări se pare că o femeie ar fi fost lovită de trenul nr. 4531 care se deplasa spre staţia CF Târgu Mureş. Poliţiştii TF continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor care au dus la producerea accidentului şi au întocmit dosar penal pentru infracţiunea de ucidere din culpă", au precizat reprezentanţii IPJ Mureş.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă "Horea" al judeţului Mureş a anunţat, joi, că pentru extragerea femeii de sub tren au intervenit pompierii militari de la Detaşamentul Târgu Mureş, persoana fiind decedată la acel moment. AGERPRES

Comentarii