Narcis Bădic, marele ghinionist

joi, 02 august 2018, 01:43
3 MIN
 Narcis  Bădic, marele ghinionist

 

Fotbalistul Politehnicii va relua săptămâna viitoare alergările. Poli II a murit înainte de a se naşte

 

Narcis Bădic este unul dintre fotbaliştii cei mai ghinionişti din lotul Politehnicii Iaşi. Jucătorul de bandă stângă a suferit în ultimii ani mai multe operaţii precum şi alte accidentări. “Moda” este prezentă şi în 2018. Bădic a ratat finalul campionatului trecut, după ce a suferit o leziune fibrilară musculară în timpul partidei cu FCSB din etapa a treia a play-off-ului, dar şi startul acestui sezon, tot din cauza unei accidentări. Fotbalistul a explicat ce s-a întâmplat: “În prima repriză a partidei din deplasare, cu FCSB, din play-off-ul anului trecut, am suferit o întindere musculară la piciorul stâng. Am efectuat tratamentul recomandat, iar la reunirea echipei, în vară, eram recuperat. Faptul că am menajat stângul şi am suprasolicitat piciorul drept a făcut însă ca atunci când am început antrenamentele să fac o altă întindere, la dreptul. Am urmat tratament pentru noua accidentare. Acum, mă simt mai bine, medicii mi-au spus că luni pot începe alergările. Ard de nerăbdare să joc, m-am săturat de atâtea probleme. Sunt însă puternic. Aşa cum am trecut peste alte probleme mai grave, le voi depăşi şi pe cele actuale şi sper că în vreo două săptămâni să fiu gata de a-mi ajuta echipa”. Bădic este singurul jucător absent al Politehnicii înaintea disputei cu FCSB, din etapa a III-a a Ligii I, care va avea loc duminică, în Capitală, toţi ceilalţi elevi ai antrenorului Flavius Stoican fiind apţi de joc.

În altă ordine de idei, înfiinţarea echipei a doua a clubului este un proiect care a murit în faşă. Anunţul a fost făcut de persoana desemnată de a se ocupa de antrenarea “satelitului”, Nucu Antohi: “Din câte am înţeles, clubul nu a trimis la Federaţia Română de Fotbal cererea de înscriere în Liga a III-a până la data limită, 15 iulie. Şi nici după această dată nu a făcut-o! Acum sunt 80 de cereri de înscriere în eşalonul trei, care are 75 de locuri. O eventuală cerere pe care Iaşul ar trimite-o acum este inutilă. Asta pentru că pe lângă cluburile care au dreptul să joace în campionat, prioritate au cluburile care au depus cerere la timp. În plus, formaţiile care au retrogradat din Liga a III-a vor avea prioritate faţă de «sateliţii» care vor să apară, în cazul în care apar locuri libere. Drept urmare, Poli II nu are şanse să joace în acest sezon în eşalonul trei”.

Conducerea clubului de primă ligă a pus pe seama lipsei finanţării întârzierile legate de apariţia Politehnicii II. “Consiliul Local Iaşi nu a discutat încă proiectul pe care l-am depus legat de finanţarea echipei a doua, iar clubul nu are resurse să acopere şi bugetul acesteia. E vorba de circa 250 000 de euro. Fără a fi siguri de finanţare, nu puteam pleca la drum” a spus directorul sportiv al grupării din Copou, Tibor Selymes.

 

 

 

 

 

 

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii