Niscai cifre nasoale pentru Iaşi, în sondajele parţiale care s-au centralizat până acum

marți, 28 iulie 2020, 01:50
2 MIN
 Niscai cifre nasoale pentru Iaşi, în sondajele parţiale care s-au centralizat până acum

Cică este jale mare, fraţilor, în sondajele de opinie care se află în aceste zile în lucru la nivelul Iaşului şi împrejurimilor, sondaje specifice perioadei dinaintea alegerilor, dar pe care de regulă nu le vede publicul niciodată, pentru că sunt cam secrete şi nu se dă din casă ce e pe bune. Auzim de la sursele noastre că adunatul tuturor datelor din teren nu este încă gata, dar că din ce se profilează până acum e vai şi-amar de unii. 

De-un par egzamplu, cică din ce s-a finalizat deja într-o mare comună de lângă Iaşi, date strânse la începutul acestei luni, cică PNL s-ar fi restrâns pe la puţin peste 30 la sută, din 35 cât aveau într-o vreme, iar PSD abia trece de jumate din acest procent, adicătelea pe la 16-17 la sută, în timp ce USR-PLUS se chinuie să ajungă la 10 la sută, dar nu prea-i iese.

Ce poate să însemne asta, dacă aceste rezultate se vor extrapola şi peste Iaşi, aşa cum pare? Păi, la partidoi, vom vedea cu noroc la parlamentare un senator şi cu siguranţă doar doi dipotaţi, în timp ce la liberali cam dublu. Să adăugăm însă că, la nivel de muniţip, totdeauna useriştii s-au dus mai sus decât în zonă. Aşa că mai tăiaţi de ici de colo şi mai puneţi şi la aceştia. Una peste alta, spuneţi şi voi: o fi bine, o fi rău?

Ghici cine sunt cele două personagii din imagine?

La final, ca încheiere, ia’n să vă vedem noi acuma abilităţile vizuale şi perspicacitatea politico-biznisărească pusă la grea încercare! Aşadar, oare ştiţi domniile voastre cine sunt cele două personagii, bărbat şi femeie, din prim-planul fotografiei? Nu v-aţi prins?

Ok, haideţi să vă dăm câteva indicii ajutătoare: se află la o terasă de lux din Viena, deşi la Iaşi se dau săraci lipiţi. Tot nu v-aţi prins? Ehehee: cică sunt divorţaţi din motive strategice, deşi, iată, stau la masă împreună. Ei, dacă nici acuma nu aţi ghicit, înseamnă căci chiar nu vă interesează politichia sau iconomia, aşa că lăsaţi oamenii în pace să-şi vadă de cafeaua lor…

Comentarii