Noul numar PINmagazine: Cât de dezvoltată e sănătatea digitală în România?

sâmbătă, 16 decembrie 2017, 02:56
2 MIN
 Noul numar PINmagazine: Cât de dezvoltată e sănătatea digitală în România?

A apărut numarul 7 al revistei industriei regionale de IT&O, PINmagazine, având ca punct central un grupaj de articole pe tema sănătăţii digitale, cum ajută noile tehnologii acest domeniu foarte important.

Lorena Macnaughtan, directoarea zonei eHealth a celui mai mare eveniment de new-tech din România, ICEE Fest, face o foarte detaliată analiză a dezvoltării domeniului sănătăţii digitale şi se arată în multe locuri foarte optimistă, iar Ion Petrovai de la Cluj, fondatorul comunităţii eHealth FreshBlood, ne explică într-un alt articol cât de importantă este crearea unui ecosistem dedicat pentru dezvoltarea noului mediu.

Alte texte redactate de cei de Romsoft, producatori ieşeni de softuri pe sănătate, sau de Varujan Pambuccian, şi o prezentare a numeroaselor startup-uri româneşti apărute în ultima vreme în sănătatea digitală completează imaginea sectorului eHealth din România.

Pe alte teme – Traian Luca, fondatorul Gemini Cad Systems, şi Marius Ursache, teacher fellow la MIT, scriu despre antreprenorii din tehnologie, ce îi poate ajuta şi ce anume îi poate împiedica să aibă succes.

Un articol de la corespondentul din Chişinău al PINmagazine face o analiză a industriei IT din Republica Moldova, cu cifre şi tendinţe, o zonă efervescentă, cu multe oportunităţi în domeniu. Startup-uri care au pornit pe lungul drum al succesului de piaţă – PRISM din Chişinău, ThinkOut din Iaşi, Alter Ego din Cluj, Cargoplanning – ieşeni transferaţi la Bucureşti, Lightman sau Werit, toate prezente în acest nou număr al revistei industriei new-tech.

Despre tehnologia blockchain, virtuţile şi capcanele ei (Tudor Colţ), despre secretele recrutarii sau al HR-ului (Diana Avîrvarei sau Cristian Nistor), despre cum cultivi agilitatea unei echipe cu care lucrezi (Letiţia Lucescu) sau despre cât de bine sau de rău este să fii femeie antreprenor în IT, toate acestea în noul număr al PINmagazine (www.pinmagazine.ro).

Comentarii