Advertorial

Nova Rent a Car Iași

joi, 18 iulie 2019, 01:50
2 MIN

Nova Rent a Car Iasi este o companie locala, cu 100% capital iesean, axata pe servicii de inchirieri auto Iasi si care pune la dispozitia doritorilor o flota auto diversificata si preturi sub medie.

Un atu important este livrarea si preluarea la/de la Aeroportul Iasi, serviciul de inchirieri masini aeroport Iasi fiind din ce in ce mai cerut, la baza stand dezvoltarea permanenta a zonei aeroportuare locale. Astfel, clientul este asteptat in terminalul Sosiri, este condus la masina unde se semneaza contractul si in 5 minute poate pleca in calatoria mult asteptata cu o masina de incredere, verificata, cu toate asigurarile la zi si cu rezervorul plin.

Dinamic si facil, site-ul comaniei www.nova-rentacar.ro va prezinta o gama de preturi foarte competitive, incepand chiar de la 10 euro/zi in perioadele promotionale si niste garantii cuprinse intre 150 si 250 euro, fiind dintre cele mai mici din oras. Pentru nehotarati, Nova Rent a Car vine in intampinarea tuturor celor interesati de inchirieri auto Iasi cu agenti pregatiti, amabili, vorbitori de limbi straine si buni cunoscatori ai domeniului tehnic. Ei va pot consilia referitor la masina potrivita pentru dvs, in functie de calatoria in care doriti sa porniti, numarul de pasageri, marimea bagajelor sau traseul cel mai bun de urmat.

Vechimea de 10 ani in domeniul de inchirieri auto Iasi a dus la acumularea unei bune experiente legate de preferintele clientilor in materie de masini, oferind spre inchiriere, pe baza feed-back ului acestora, masini preponderent diesel, de la motorizari mici de 1.2 pana la cele cu cuplu mai mare de 1.9 TDI. Modelele sunt pentru toate gusturile, de la clasa mica (Skoda Fabia, Ford Fiesta, Opel Corsa) sau compacta ( VW Golf, Opel Astra, Ford Focus, Skoda Rapid) ideale pentru cupluri tinere si nu numai, pana la sedanuri generoase ( VW Jetta, Skoda Octavia, VW Passat) pentru cei care au nevoie de spatiu suplimentar, confort sporit sau portbagaj foarte incapator.

Indiferent ca aveti nevoie sa inchiriati o masina pentru concediu, pentru sosirile in tara sau pe perioada in care aveti masina imobilizata in service, puteti apela cu incredere la Nova Rent a Car Iasi  pentru a beneficia de cel mai bun raport calitate/pret.

*** Adresa: Iasi, strada Vasile Lupu 13 (zona Tudor Vladimirescu, intersectie Bucsinescu, vis a vis de Hotel Dorobanti)

Telefon 0765 23 77 72

www.nova-rentacar.ro

Comentarii