O continuare a peliculei „Top Gun” se filmează pe un portavion din Virginia

miercuri, 22 august 2018, 19:44
1 MIN
 O continuare a peliculei „Top Gun” se filmează pe un portavion din Virginia

Forţele navale americane susţin că au început filmările unei continuări a succesului cinematografic din 1986, "Top Gun", arătând că o echipă de filmare se află pe un portavion din Norfolk, Virginia, anunţă Associated Press.

Purtătorul de cuvânt al Forţelor Aeriene Navale din Atlantic, Dave Hecht a declarat că o echipă de filmare de 15 persoane de la Paramount Pictures şi Bruckheimer Films se află până sâmbătă la bordul navei USS Abraham Lincoln. Oficialul a precizat că pe navă nu sunt actori în acest moment, iar echipa de filmare lucrează pentru a obţine imagini cu operaţiuni aeriene, inclusiv aterizări şi decolări.

"Top Gun: Maverick" este programat să fie lansat în 2019. Tom Cruise va relua rolul Pete "Maverick" Mitchell iar Val Kilmer joacă din nou personajul Tom "Iceman" Kazansky. Proiectul continuării "Top Gun" a fost în discuţii timp de mulţi ani, dar demersurile au fost blocate după moartea regizorului Tony Scott. Acesta a regizat pelicula din 1986 care a cîştigat un premiu Oscar pentru cel mai bun cântec original.

Comentarii