O mamă îşi lua bebeluşul în cărucior pentru a putea fura din supermarketuri

miercuri, 17 octombrie 2018, 12:29
2 MIN
 O mamă îşi lua bebeluşul în cărucior pentru a putea fura din supermarketuri

O tânără de 23 de ani din Iaşi a fost condamnată la 10 luni de închisoare cu suspendare fiind găsită vinovată de mai multe fapt de furt. Georgiana Colac a recunoscut trei furturi, toate comise în incinta unor complexuri comerciale. 

Decizia luată în cazul său nu este definitivă, şi a fost contestată de tânără. În motivarea sentinţei se arată că femeia a comis faptele pentru care a fost condamnată în iunie 2016. Astfel, pe 20 iunie a mers la Auchan pentru cumpărături, fiind alături de copilul ei de 4 luni, care se afla într-un căruţ. „La intrarea în magazin a luat şi un coş pentru cumpărături, în care a pus mai multe produse pentru copil. Apoi, aceasta a mers la raionul de produse cosmetice şi a luat de pe raft mai multe antiperspirante diferite, produse pe care le-a pus într-o geantă de culoare neagră pe care o avea asupra sa, având intenţia de a le sustrage.

Geanta în cauză a lăsat-o în dreptul casei cu nr. 29, care nu era funcţională, după care a mers la o altă casă de marcat unde a achitat produsele din coşul de cumpărături“, au precizat judecătorii. După ce a achitat produsele, a mers în dreptul casei nefuncţionale şi a luat geanta în care pusese produsele cosmetice, după care a plecat. Zeci de bucăţi de deodorante şi şampon furase ieşeanca, valoarea produselor, de 565 de lei, fiind recuperată. După doar câteva zile, femeia a mers la un magazin din Palas, tot cu fiul ei de 4 luni, şi a furat o pereche de pantofi sport în valoarea de 449 de lei. Şi atunci a fost prinsă.

Ultima fapta a fost tot în Auchan, de unde a sustras mai multe deodorante, fiind din nou oprită de agenţii de pază. „Inculpata a recunoscut săvârşirea celor trei infracţiuni de furt comise motivând că avea o situaţie financiară precară, nu obţinea venituri, nici ea şi nici soţul său neavând un loc de muncă la data săvârşirii faptelor“, se mai arată în motivarea pin care ieşeanca a fost condamnată. 

 

 

Comentarii