O româncă de doar 18 ani, judecată în Londra pentru uciderea unui campion la dans

joi, 01 octombrie 2020, 14:16
1 MIN
 O româncă de doar 18 ani, judecată în Londra pentru uciderea unui campion la dans

Diana Cristea, o tânără româncă de 18 ani din Marea Britanie, este judecată de un tribunal londonez, după ce a fost acuzată de crimă. Românca, ajutată de iubitul ei, un englez de 25 de ani, ar fi ucis un mare campion irlandez de dans.

Anchetatorii nu sunt siguri în privinţa datei la care a fost ucis Adrian Murphy, un irlandez celebru în Marea Britanie, campion de dans. Potrivit presei britanice, acesta ar fi fost ucis probabil pe 2 iunie, anul trecut, în apartamentul acestuia de la etajul 17, din Battersea, în sudul Londrei. El ar fi murit drogat de Diana Cristea şi Joel Osei. Cei doi au fost prinşi apoi de poliţişti, după ce au încercat să cumpere diamante în valoare de 80.000 de lire sterline de la un bijutier din New York, dar s-au dat de gol folosind cardul victimei.

Procurorul Crispin Aylett susţine că Diana şi iubitul ei englez ar fi folosit scopolamină, un medicament despre care se spune că este „popular între tâlhari şi violatori” pentru a pune victimele în incapacitatea de a se apăra.

Aflați amănunte de pe adevarul.ro.

Comentarii