O sinucidere e clară în cazul Maleon – cea a profesorului. A soției, încâ nedovedită

vineri, 05 ianuarie 2018, 03:01
2 MIN
 O sinucidere e clară în cazul Maleon – cea a profesorului. A soției, încâ nedovedită

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi au ca primă variantă de lucru dubla sinucidere în cazul Maleon, însă investigaţia continuă până când vor fi adunate probe care să demonstreze fără dubiu că asta s-a şi întâmplat, în noaptea fatidică, în casa soţilor Maleon.

Până la acest moment, din probele adunate doar un lucru este cert: că soţul s-a sinucis, urmând ca verificările să se concentreze pe ceea ce s-ar fi putut întâmpla cu femeia. Deşi mai puţin probabil, la acest moment varianta unei presupuse crime nu a fost exclusă în totalitate de anchetatori, fie şi din punct de vedere procedural, pe motiv că încă nu pot demonstra sinuciderea din cazul soţiei, corpul acesteia fiind găsit pe scări, şi nu în ştreang, ca al soţului.

Zilele acestea sunt audiate rude şi prieteni de-ai celor doi, procurorii încercând să obţină un tablou cât mai exact al vieţii de familie a celor doi soţi, pentru a afla dacă sunt detalii care pot ajuta în anchetă.

„Ancheta este în desfăşurare, orice mijloc de probă va fi administrat“, a precizat procurorul Alexandru Pecincu, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi.

VEDEȚI ȘI:

Cazul Maleon. Profesorul a lipsit doar 10 minute de acasă în ziua fatidică

Comentarii