O tankerie ca un festival: Concerte LIVE, stand-up și voie bună la BERARIUM Tankeria Ursus din Palas (P)

miercuri, 31 mai 2023, 06:30
2 MIN
 O tankerie ca un festival: Concerte LIVE, stand-up și voie bună la BERARIUM Tankeria Ursus din Palas (P)

A trecut deja o lună de când cei de la Berarium și-au deschis porțile și ne-au invitat în atmosfera lor de festival.

În prima zi a deschiderii oficiale, ne-au întâmpinat alături de Iris, într-o atmosferă magică, în care ieșenii au cântat și s-au bucurat, iar în următoarele 2 seri, Pepe și Damian Drăghici & Brothers  au fost cei care au ridicat publicul în picioare.

“Nu putem spune că nu ne așteptam ca deschiderea să fie un succes. Când inviți artiști de top, nu poți să ai emoții. Putem doar să le promitem ieșenilor că vom continua să îi surprindem cu serile de concerte live pe care le-am pregătit”, ne-a relatat Cristi Ardelean, manager Berarium.

Proconsul, Juke Box & Julie Mayaya și Bere Gratis vin pe scena Berarium în luna iunie, iar acesta e doar primul capitol din sezonul de distracție garantat de tankerie. Lor li se alătură Pavel Stratan, Florin Ristei, Paulina și Monica Odagiu cu Vlad Nicolici în luna lui cuptor, gata să stingă arșița cu o bere proaspătă din tank și un show memorabil.

Practic, toate evenimentele Berarium sunt in Calendarul de vară-toamnă 2023, proaspăt lansat. Rămâne doar să consulți calendarul de evenimente atașat și public pe Facebook și să decizi la ce concerte vrei să vii. O, va fi o decizie grea, pentru că diversitatea e cheia alegerii artiștilor: de la rock, la muzică de petrecere, la pop și nostalgia.

Mai mult, Cristi Ardelean ne-a povestit despre câteva discuții aproape de finalizare.

Ne dorim foarte mult să îi avem pe cei de la Azur pe scena noastră. Știm cât sunt de iubiți de publicul ieșean. Discuții sunt și cu Rona Hartner, al cărei show nu ai cum să îl ratezi.”

Zilele la job când ai nevoie de o doză serioasă de râs sunt acoperite de serile de stand up. Nae Nicolae, Dan Țutu, Ana Maria Calișa sau Anisia Gafton sunt doar câțiva dintre comedianții care ne vor distra această vară. Să vă mai spunem că, deși nu există oficial în program, Dragoș Comedy discută chiar acum cu echipa Berarium? Da, știm că v-ați săturat să îl vedeți doar în online. 🙂

Scena e sufletul tankeriei. E adevărat că ne mândrim tare cu meniul lui Cezar Munteanu și cu berea noastră proaspătă la tank, dar scena ne aduce împreună. E minunat să vezi zeci de oameni vibrând la unison”, ne-a mai zis Cristi Ardelean.

Vinerea aceasta te așteaptă un minunat concert PROCONSUL, biletele sunt disponibile pe platforma iabilet.ro. O berărie ca un festival este BERARIUM. Și cine nu vrea să fie la un festival, chiar în centrul orașului?

Iași, ne vedem la tankerie!

Comentarii