O zi spion în sediul Amazon Iaşi – 21 iunie, anul acesta

joi, 16 iunie 2022, 01:50
1 MIN
 O zi spion în sediul Amazon Iaşi – 21 iunie, anul acesta

Compania Amazon realizează un experiment inedit: aceasta îşi deschide porţile pentru studenţii care vor să vadă cum arată o zi din viaţa unui angajat la Amazon. 

Proiectul nu va acoperi toate domeniile de activitate, dar conform unui anunţ publicat online de echipa Amazon Vendor Services Iaşi, în cadrul „Open Doors and Hiring Event at Amazon Offices”, care va avea loc pe 21 şi 22 iunie la Iaşi, tinerii vor putea vedea ce înseamnă să fii angajat într-o corporaţie cu sedii pe mai multe continente.

„Vino la întâlnirea cu echipa Amazon pe 21 sau 22 iunie în Iaşi, începând cu ora 9:30. Vei avea ocazia să cunoşti o parte din echipa companiei, să vizitezi clădirea de birouri, să descoperi cultura organizaţională Amazon. Evenimentul va avea loc la sediul din Iaşi al companiei Amazon, unde îşi desfăşoară activitatea echipa Amazon Vendor Services, în clădirea UBC8 din ansamblul Palas”, au precizat reprezentanţii companiei într-un anunţ publicat de mai multe universităţi din Iaşi.

La finalul vizitei, cei interesaţi de a deveni parte a colectivului, vor avea oportunitatea de a participa la un interviu. Evenimentul se încheie în ambele zile la ora 14.00, iar cei care vor să participe trebuie să se înscrie pe un portal pus la dispoziţie pe www.amazon.jobs. 

 

 

Comentarii