Paralexe arată cu degetul şi spune că el a căzut ca musca în lapte într-o tărăşenie care nu-i aparţine

marți, 23 august 2022, 01:50
2 MIN
 Paralexe arată cu degetul şi spune că el a căzut ca musca în lapte într-o tărăşenie care nu-i aparţine

Aşezaţi-vă frumos pe scaune, cu berica şi seminţele la îndemână, că începe spectacolul, dragi iubitori de senzaţii tari. Se pare că încep de acum contrele şi şuturile la gioale între protagoniştii cei mai de vârf din partidul liberalilor ieşeni, cu lovituri de acelea scurte şi ascuţite, care învineţesc locul pocnit şi-i fac pe corifei să strângă din dinţi şi să-şi ţină respiraţia. 

Deunăzi, de-un paregzamplu, stimabilul Paralexe se tânguia unor membri de partid că în scandalul cu diva pe care a angajat-o la şcoala de dansatori din târg a picat ca musca în lapte, în timp ce făcea un serviciu onor primarului ştiţi voi care. Se zice că Paralexe a spus că nici măcar nu o cunoştea pe demoazelă, că nu are legăturăcu ea sau cu protectorul ei, şi că nu a făcut nimic altceva decât să pună o vorbă bună la directorul instituţiei ca urmare a unui telefon primit de la premare în care era înştiinţat că va primi vizita cuconiţei în cauză.

Care cuconiţă a venit, şi-a spus păsul şi a stârnit după ea prăpădul în care a intrat stimabilul Paralexe, pupilul său, Moşu, de la şcoala în cauză, şi alţi vreo trei angajaţi implicaţi ulterior în tărăşenia asta. Se mai zvoneşte că Paralexe ar fi spus că nu exclude să i se fi pus la cale această tărăşenie, dar că, totuşi, nu prea crede, dat fiind faptul că nu se face una ca asta între băieţi gigea.

Ei, ce-o fi, o fi, are timp Paralexe să-i întoarcă serviciul primarului, mai ales că sunt amândoi tineri şi au timp berechet. Cât despre demoazelă, ia-n cetiţi pulsul următor, ca să vedeţi ce şi cum mai stau lucrurile.

 Scumpica de la Botoşani şi-a făcut fundaţie

Scumpica noastră demoazelă se spune că şi-a făcut o fundaţia pentru râs şi distrat puştimea, platformă de pe care vrea să decoleze în glorie şi faimă internaţională. După ce a vrut să se suie în scaunul de conducere de la Teatrul Luceafărulul, dar a fost refuzată ferm de madam Cîntic, diva cu alură de hamsie se lansează, aşadar, în şoubizul privat.

Abia acum, spun gurile rele, este de aşteptat să vedem cine şi cum finanţează spectacolele sale. Dacă va fi Primăria, se va adeveri ce spune Paralexe, cum că este pila ocupantului de la Palatul Roznovanu. Dacă mălaiul va fi scos de Consiliul Judeţean, atunci înseamnă că toată poliloghia de mai sus a stimabilului este praf în ochi, un lucru care produce usturime şi trebuie pedepsit ca atare. Aşadar, staţi pe fază!

**** PONT ****

Materialele de mai sus sunt o parodiere umoristică a realităţilor ieşene şi naţionale, realităţi care sunt tratate la modul cel mai serios în articolele de news ale ediţiei noastre. Orice asemănare cu oameni şi fapte din viaţa reală poate fi, aşadar, pur întâmplătoare.

Comentarii