Paralizat după ce s-a prăbușit în casa liftului dintr-un magazin de mobilă din Botoșani

duminică, 19 septembrie 2021, 15:34
1 MIN
 Paralizat după ce s-a prăbușit în casa liftului dintr-un magazin de mobilă din Botoșani

Un bărbat a suferit un accident de muncă vineri după-amiază în zona industrială din Botoșani și se află paralizat, în stare critică în spital.

Accidentul a avut loc în magazinul de prezentare al firmei de mobilă din Botoşani, aflat în zona industrială, aproape de ieşirea din oraş. Bărbatul, în vârstă de 52 de ani, se afla într-un lift din clădiea firmei, cu care transporta mobilă. La un moment dat, ascensorul s-a blocat, iar bărbatul a încercat să iasă din cabină pentru a sări pe platforma etajului inferior. S-a dezechilibrat, însă, şi a căzut în gol aproape cinci metri, prăbuşindu-se în casa liftului.

Acesta a fost transportat imediat la Urgenţe, starea lui fiind una extrem de gravă, la o primă evaluare. Din păcate, temerile medicului aflat la faţa locului s-au adeverit, bărbatul fiind internat direct în secţia de reanimare a Spitalului Judeţean. „Pacientul a ajuns politraumatizat. Prezintă un traumatism cranian grav, cu hemoragie intracraniană, paraplegie, adică paralizie de la brâu în jos, din cauza unui fragment osos în canalul medular, precum şi un posibil traumatism abdominal. Starea este una foarte gravă”, a precizat un medic chirurg din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă.

Aflați amănunte de pe monitorulbt.ro.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii