Pensionar prins la volan fără permis. Şofatul în acest mod, tot mai întâlnit la Iaşi

luni, 06 iunie 2022, 01:50
1 MIN
 Pensionar prins la volan fără permis. Şofatul în acest mod, tot mai întâlnit la Iaşi

Şofatul fără permis de conducere a devenit un fenomen în judeţul Iaşi. Poliţiştii prind numeroşi ieşeni care se încumetă să urce la volan chiar dacă nu au permis. Pe 3 iunie, poliţiştii Secţiei 5 Rurală Răducăneni au oprit în trafic un bărbat de 67 de ani. 

Acesta nu avea permis de conducere deoarece îi fusese anulat pentru consum de alcool la volan. Acesta s-a ales cu un dosar penal pentru conducere fără permis şi riscă închisoarea. În aceeaşi zi, poliţiştii Secţiei 1 Dacia au oprit un autoturism al cărui şofer, un tânăr de 24 de ani, nu a dat prioritate de trecere unor pietoni aflaţi pe trecere.

Când poliţiştii au verificat în baza de date, au aflat că tânărul nu are permis de conducere şi au deschis dosar penal. A doua zi, poliţiştii Biroului Rutier Iaşi au oprit în trafic un bărbat de 37 de ani. Acesta circula cu autoturismul său personal, chiar dacă avea permisul suspendat. “La data de 4 iuni, în jurul orei 8, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Iaşi au oprit pentru control, pe raza mun. Iaşi, un autoturism condus de un bărbat de 37 de ani. În urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că bărbatul are permisul de conducere reţinut. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, iar cercetările sunt continuate”, au precizat reprezentanţii Poliţiei Iaşi. 

Comentarii