De Business

Punem punctul pe știi

Pensionarii ieşeni sunt trimişi la tratament în Nicolina

miercuri, 30 mai 2018, 11:19
1 MIN
 Pensionarii ieşeni sunt trimişi la tratament în Nicolina

Casa de Pensii Iaşi a alocat ieşenilor un număr de 76 de bilete de tratament în şase staţiuni din România. Astfel, sunt 63 de locuri la staţiunea Nicolina din Iaşi, patru locuri la 1 Mai, patru locuri la Moneasa, câte două locuri la Geoagiu şi Covasna şi un singur loc la Olăneşti. Perioada de intrare în staţiuni este 8 iunie.

„Lista pentru seria a VIII-a este valabilă până pe 4 iunie. Costul unui bilet este de 50% din cuantumul brut al pensiei încasat în luna anterioară plecării în staţiune. Durata sejurului este de 16 zile, din care durata tratamentului balnear este de 12 zile”, a precizat Isabela Grigorovschi, purtătorul de cuvânt al Casei de Pensii Iaşi.

Pensionarii interesaţi pot obţine aceste bilete în limita locurilor disponibile de la ghişeul de bilete de tratament din cadrul Instituţiei. Aceştia trebuie să aibă la ei biletul de trimitere de la medicul de familie, în original şi copie, buletinul şi ultimul cupon de pensie. Pentru mai multe detalii puteţi afla la numărul de telefon 0232/218.540.

Comentarii