Pentru o vreme, şoferii ieşeni ar putea scăpa de doi derbedei care furau catalizatoare

sâmbătă, 10 iulie 2021, 01:50
1 MIN
 Pentru o vreme, şoferii ieşeni ar putea scăpa de doi derbedei care furau catalizatoare

Doi ieşeni au fost reţinuţi de poliţie, pe 8 iulie, în urma unor percheziţii domiciliare efectuate în municipiul Iaşi, în cadrul unui dosar penal de furt calificat. Agenţii de poliţie din cadrul Secţiei 1 Poliţie Iaşi şi Serviciului de Investigaţii Criminale Iaşi au luat parte la percheziţii. 

Din investigaţiile efectuate s-a constatat faptul că, la data de 23 mai 2021, doi bărbaţi în vârstă de 20 de ani, respectiv 43 de ani, ar fi sustras catalizatoarele de la două autoturisme parcate pe raza municipiului Iaşi. În urma percheziţiilor au fost ridicate mai multe probe, dar şi un autoturism care ar fi fost folosit în activitatea infracţională.

Bărbaţii bănuiţi de comiterea infracţiunii au fost conduşi la audieri, iar în baza probatoriului administrat în cauză aceştia au fost reţinuţi de poliţişti pentru 24 de ore. Cei doi urmează să fie prezentaţi cu propuneri legale Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi. „La acţiune au participat şi luptători din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale Iaşi şi jandarmi, iar activităţile au beneficiat de sprijinul Secţiei Nr. 2 Poliţie Iaşi, Direcţiei de Operaţiuni Speciale şi Unităţii Teritoriale de Analiză a Informaţiilor Iaşi”, a comunicat Poliţia Iaşi.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii