Poftiţi la abonamente!

vineri, 14 iunie 2019, 01:43
3 MIN
 Poftiţi la abonamente!

 

Acestea se pun în vânzare astăzi. Pentru a asista la toate meciurile Politehnicii de pe teren propriu din campionatul viitor, preţurile variază  între 100 şi 5000 de lei

 

Politehnica Iaşi a stabilit preţul abonamentelor pentru sezonul 2019-2020 al Ligii I de fotbal. Pentru a putea asista la toate meciurile de pe teren propriu organizate de Poli în stagiunea care va începe luna viitoare, un fan trebuie să plătească 100 lei pentru un loc la peluze, 200 lei pentru a urmări partidele de la tribunele A sau B sau 350 lei, pentru a sta la tribunele 0A şi 0B. Noutatea este vânzarea de abonamente la tribuna oficială, unde un loc costă, pentru tot sezonul, 5 000 de lei. Abonamentele se pun în vânzare astăzi, începând cu ora 12:00, la magazinul clubului, situat la Iulius Mall, parter.

Conducerea clubului va încerca în acest an să doboare recordul de abonaţi. Pentru aceasta, în zilele următoare vor fi demarate şi campanii adresate diferitelor companii care activează în Iaşi. Iniţiativa va fi sprijinită de Primăria Municipiului Iaşi, cu care sunt discuţii pe tema amintită. Prin vânzarea unui număr consistent de abonamente Poli ar atinge două ţinte: obţinerea de fonduri necesare pentru a reduce datoriile uriaşe existente, circa 1,7 milioane euro, şi popularea tribunelor, în care au mai luat loc sub 500 de spectatori pe finalul sezonului trecut.

Politehnica este un brand al Iaşului, care trece printr-un moment financiar dificil. Acum e momentul ca această echipă, care este a tuturor ieşenilor, să fie sprijinită. Cel mai simplu mod de a o face este cumpărarea unui abonament. Preţurile fixate sunt accesibile pentru toată lumea. Îi aşteptăm pe cei care iubesc fotbalul, şi nu numai pe aceştia, să sprijine un simbol al oraşului. Le promitem că vom face totul ca echipa să răsplătească prin jocul pe care îl va practica în sezonul următor dovada de ataşament a ieşenilor care vor deveni abonaţi. Vrem ca persoanele care vor cumpăra un abonament acum să se felicite pe parcursul sezonului de alegerea făcută” a declarat preşedintele executiv al Politehnicii, Adrian Ambrosie.

Acesta a făcut şi un calcul ipotetic: “Nu îndrăznesc să avansez cifre. Prezint doar câteva cifre: dacă vindem circa 7 000 de abonamente şi dacă primim aproximativ 2 milioane de lei de la Primărie, ţinând cont şi de banii pe care-i încasăm în vară din drepturile TV, lichidăm datoriile. Putem apoi să lucrăm în linişte la construcţia echipei”.

În trecut, pentru a spori numărul abonaţilor Politehnicii, oficialităţile locale au făcut apel la mai mulţi agenţi economici şi la regiile subordonate Consiliului Local Iaşi şi Consiliului Judeţean Iaşi. În ultimii ani, fără implicarea capilor administraţiilor locale, Poli a vândut circa 700 de abonamente pe sezon.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii