Posturi scoase la concurs în mai multe spitale ieşene

joi, 04 aprilie 2019, 20:58
2 MIN
 Posturi scoase la concurs în mai multe spitale ieşene

Trei spitale din Iaşi au scos la concurs mai multe posturi de medici specialişti. La Institutul Regional de Oncologie Iaşi (IRO) există două posturi vacante de medic specialist radioterapie şi gastroenterologie. Pentru prima poziţie, concursul va avea loc vineri, de la ora 8, iar pentru cea de-a doua la jumătatea lunii, pe 15 aprilie. 

Un post de medic specialist a fost dat spre ocupare şi la Spitalul Clinic de Urgenţe „Sfântul Spiridon“, pentru secţia ORL. Concursul se va desfăşura pe 10 aprilie, la sediul unităţii. De asemenea, Institutul de Boli Cardiovasculare caută un medic specialist cardiologie, pentru care va organiza concurs pe 15 aprilie. Mai multe detalii despre procedura de înscriere în concurs pot fi găsite pe site-urile unităţilor medicale ieşene. Şi Spitalul de Neurochirurgie angajează în perioada următoare şase asistenţi medicali cu studii postliceale, dar şi un brancardier. Data limită pentru depunerea dosarelor este 10 aprilie, pe 3 mai, de la ora 10 va avea loc proba scrisă, pe 9 mai va fi testarea psihologică, iar pe 15 mai va fi proba practică şi interviul.

„Copia actului de identitate, copiile documentelor de studii şi carnetul de muncă sau, după caz, adeverinţele care atestă vechimea vor fi prezentate şi în original în vederea verificării conformităţii copiilor cu acestea. În cazul în care candidatul depune o declaraţie pe proprie răspundere că nu are antecedente penale, în cazul în care este declarat admis la selecţia dosarelor, acesta are obligaţia de a completa dosarul de concurs cu originalul cazierului judiciar, cel mai târziu până la data desfăşurării primei probe a concursului“, au precizat reprezentanţii unităţii medicale. Alte relaţii suplimentare pot fi obţinute la sediul spitalului sau la numărul de telefon 0232/264 271. 

Comentarii