Pregătire gratuită pentru admiterea la Facultatea de Bioinginerie din cadrul UMF

joi, 07 martie 2019, 02:58
1 MIN
 Pregătire gratuită pentru admiterea la Facultatea de Bioinginerie din cadrul UMF

Elevii care îşi propun să susţină examenul de admitere la Universitatea de Medicină şi Farmacie „Grigore T. Popa“ din Iaşi, în speţă la Facultatea de Bioinginerie Medicală, au oportunitatea de a beneficia de pregătire gratuită la materiile Biologie şi Matematică pentru concursul de admitere. Pregătirea se realizează la disciplinele Biologie, Anatomia şi fiziologia omului, clasa a XI-a, şi Matematică, mai precis Algebră şi analiză matematică, M2.

Experienţa ultimilor ani a dovedit cadrelor didactice de la UMF că elevii care au participat la cursurile de pregătire la Anatomie şi Matematică au obţinut rezultate mai mari decât alţi candidaţi la concursul de admitere, fiind bune spre foarte bune.

„Instruirea de care au beneficiat şi lecţiile periodice i-au ajutat să coreleze informaţiile, să-şi explice anumite fenomene, să găsească răspunsurile la multe dintre problemele cu care s-au confruntat. Şi nu doar atât. Ei au descoperit că în Facultatea de Bioinginerie Medicală pot găsi prieteni şi parteneri de dialog, între cei care vor să ne devină studenţi, dar şi între studenţi şi profesori“, a declarat prof.dr. Anca Galaction, decanul Facultăţii de Bioinginerie Medicală.

Astfel, pregă­tirea la matematică se face vinerea, de la ora 17.30, în sala 3.4, iar la Biologie miercurea, de la ora 15.30, în sala P7, existând posibilitatea modificării intervalelor orare în funcţie de opţiunile celor care se prezintă, înscrierea făcându-se printr-un e-mail la bioinginerie@umfiasi.ro.

Comentarii